Online Vrouwencirkels

Welcome to the Tribe


Wekelijks bied ik online vrouwencirkels aan. Een plek in space waar we als vrouwen samen kunnen komen om met elkaar te verbinden en te praten over onderwerpen die ons bezig houden. 


Elke cirkel heeft een thema waarin we ons verdiepen. Ik deel waardevolle kennis en met verschillende oefeningen leren we om in ons lijf te komen, met onze energie te werken en met ons hart te verbinden. Denk aan dans, meditatie, ademwerk, schrijfopdrachten. Last but not least dienen de vrouwencirkels als ruimte om ervaringen met elkaar te delen. 


De vrouwencirkels zijn geschikt voor vrouwen die dit nog nooit hebben ervaren en voor vrouwen die hier al meer ervaring mee hebben. Mocht het je trekken maar vind je het spannend? Zeg ik: doen! Waar weerstand ligt, is ruimte voor groei.


Weet je niet wat je kunt verwachten? Ik kan je verzekeren dat je in geen warmer bad terecht kan komen om over jezelf te leren, geïnspireerd te raken en sisterhood te ervaren. Mocht je reviews willen lezen van vrouwen die je voorgingen dan kan dat hier.


Zie het als een avondje quality-time voor jezelf,  in contact met anderen.


De vrouwencirkels worden wekelijks gegeven. Inmiddels zijn er vier mooie thema’s waar we met elkaar mogen induiken.

Praktisch:
20.00 – 22.30 uur via Zoom
€22,50 per keer
€76 voor een strippenkaart

Als je je ticket hebt aangeschaft ontvang je op de dag van de cirkel een mail van mij met alles dat je moet weten ter voorbereiding + de Zoomlink.

Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe data van mijn online vrouwencirkels?

meer info over de thema's en achtergrond

Over anti-conceptie, bewust menstrueren, onze connectie met de maan en cyclisch leven. Het is tijd om taboes te doorbreken.

Wat is zelfliefde en hoe kunnen we dit dagelijks beoefenen en belichamen?

Onze chakra’s leren kennen en samen beoefenen voor meer energie en verbinding. 

Waarom is het zo belangrijk om contact te maken met onze schoot? Onze rijke geschiedenis, vrouwelijke symboliek en helingstechnieken komen aan bod.