Reviews 1:1 Coaching & Healing Ceremonies

iedereen heeft haar eigen verhaal

Ervaringen

“Ik ben zo blij dat ik een 1:1 coaching traject ben gestart met Nada. Vanaf het moment dat we elkaar leerde kennen heeft het altijd fijn en vertrouwd gevoeld, dus ik wist zeker dat ze mij het beste kon helpen.

Het was een bijzonder process samen. Ik heb veel geleerd over zelf- acceptatie & liefde, bewustwording van emoties en mijn vrouwelijkheid. Vanaf het begin was dit het doel en daar hebben we samen naartoe gewerkt.

Nada biedt veel fijne tools aan om mee te werken zowel samen in de sessies, als oefeningen die ik alleen kon inzetten. Dit heeft me op veel momenten erg geholpen om in mijn hoofd weer tot rust te komen, maar tegelijkertijd ook die kracht weer te voelen in mezelf. En wanneer nodig in de toekomst zal ik ze zeker blijven gebruiken!


Verder heb ik voor dit traject verschillende ceremonies gedaan bij Nada, alleen en samen met andere vrouwen. Deze zijn ook erg bijzonder en je voelt je erg verbonden met elkaar.


Dankjewel Nada voor alles!”

Jody Bakker (29)

“Liefste Nada, 

 

Ongelofelijk dankbaar ben ik dat onze paden zijn gekruist! Ik nam deel aan al je online vrouwencirkels, woonde jullie Rise-Up retreat bij en startte uiteindelijk met een coachingstraject! 

 

Tijdens de sessies deelde je kennis van onschatbare waarde. Daarnaast sluit je door in te voelen, prachtig aan bij dat wat in het moment van de sessie om aandacht vraagt. Middels meditatie, visualisatie, ademwerk en tal van andere practices begeleidde je mij naar meer acceptatie en zachtheid. 

 

Het lukt me steeds meer vanuit liefde te kijken naar mezelf, naar mijn lijf, mijn emoties. Mezelf aan te raken met liefde, voor mezelf klaar te staan. Ik ervaar meer en meer dat ik het waard ben. Steeds beter zorg ik voor mezelf, en steeds eerder heb ik in de gaten wanneer ik dit niet doe, om dan vervolgens weer te besluiten weer voor mezelf op te komen dagen. Opnieuw en opnieuw en opnieuw. 

 

Je begeleiding is transformerend, zacht en liefdevol. Goddelijk! 

 

Heel erg dankbaar dat ik deze magische reis onder jouw vleugels mocht maken. En de reis is nog niet ten einde, ik besloot ons traject te vervolgen om samen (nog) dieper te duiken in mijn seksuele energie! Woehoe! 

Dank, dank, dank prachtvrouw!”

Sanne-Marieke (33)

Lieve Nada,

Wat ben je een fijn & wijs mens en ik voel me heel dankbaar dat ik van jou mocht leren en op reis mocht gaan door mezelf. Elke sessie voelde als een veilig warm bad van vertrouwen, erkenning, een lach en vooral heel veel liefde.

Ik voelde me gezien, gehoord en de aandacht die jij aan een persoon geeft is onbetaalbaar. Nada hield een liefdevolle maar eerlijke spiegel voor. De combinatie van de sessies, persoonlijke opdrachten en (uitgebreide) naslagwerk geeft veel inzicht en heeft me een basis gegeven met tools en rituelen die voor mij werken & kan inzetten.

Ik ben meer in contact gekomen met mijn lichaam, mijn innerlijke godin en meer vertrouwen in mijzelf.


Dankjewel dankjewel <3

Suzan (24)

“Nada is een heel gepassioneerde coach die intuïtief precies aanvoelt wat je nodig hebt en waarbij je je direct veilig voelt om alles te delen. Ik heb 10 sessies bij haar gevolgd, waarbij zij mij geleid heeft door een enorme transformatie. Een reis om dichter bij mijn essentie te komen, mijn innerlijke kracht te vinden en meer te connecten met mijn lijf. Ze gebruikt verschillende tools zoals meditatie en visualisatie om dieper tot jezelf te komen. Ik voelde me enorm gezien en gehoord door Nada. Door deze sessies heb ik meer vertrouwen in mezelf gekregen en in het pad dat ik volg. Ook heb ik hierdoor veel meer contact gekregen met mijn lijf en mijn seksuele energie. De combinatie van sessies en huiswerkopdrachten zijn heel waardevol om de daily practices te integreren in je dagelijkse routine, die je dichter bij jezelf brengen. Weerstand hoort erbij, maar daar ondersteunt Nada je bij met veel geduld.

 

Lieve Nada, dankjewel voor alle bijzondere inzichten. Ik ben heel dankbaar dat ik dit met jou mocht doen.”

Tessa Liebrand (30)

“Vorig jaar in een periode met veel rouw en verdriet, had ik behoefte naast de voor mij bekende paden in de psychologie (want zelf psycholoog) iets anders te proberen. Ik ontmoette Nada. Een vrouw met veel kennis van vrouw-zijn, connectie maken met diepere lagen, tantra en nog veel meer. Bij haar kon ik echt kwetsbaar zijn. Iets wat zo nodig was. Ze heeft dus veel kennis maar ook een mooie intuïtie waarbij ze naadloos weet aan te sluiten bij wat je nodig hebt. Voor mij een mooi helend en ontdekkend proces. Ik zou haar zeker aanraden!”

Fleur Landa (36)

“Lieve Nada, met een warme energie heb je mij ontvangen voor een 1 op 1 cacao ceremonie en zijn we samen gaan verbinden en reizen. Ik voelde mij op mijn gemak bij jou en in jouw Sacred space. Gedragen… De meditatie was echt heel bijzonder. Contact maken met mijn lichaam en vrouwelijke energie is gelukt. In alle vrijheid. Dankjewel!”

Fatima (36)

“Nada is een intelligente vrouw die super veel weet van alles wat met vrouwelijkheid te maken heeft en jou daar goed in kan begeleiden. Ze beheerst verschillende tools die ze inzet om jou weer terug te laten keren naar jezelf en weer vrouw te zijn en vrouw te voelen. Aanrader!”

Linda van Kleef (40)

Ik leerde Nada kennen via Instagram, en zonder haar persoonlijk te kennen voelde ik wel dat ik heel veel van haar zou kunnen leren. Dat was ergens in het begin van een periode waarin ik heel veel over mezelf en het vrouw-zijn geleerd heb.

Ik ontmoette haar tijdens het Rise Up-retreat in Rotterdam. Voor het eerst naar een vrouwencirkel, in een stad waar ik de weg niet ken, in een ruimte waar ik niemand ken. Spannend vond ik het zeker! Vanaf het moment dat ik binnenstapte voelde het goed. De ruimte, de vrouwen, Nada. Daar kwam een deel van mezelf naar boven waarvan ik wist dat het ergens wel zat, maar heel ver weg. Nada creëerde een volledig veilige omgeving waarin ik me prettig voelde en mezelf kon zijn. Huilen, lachen, alles er tussenin, alles kon.


Wat daarop volgde, waren online vrouwencirkels. Nada is zelf via het scherm in staat een sacred space te creëren waarin dingen loskwamen. De cirkel over zelfliefde was heel confronterend en een reden om liever te worden voor het kleine meisje in mij, ook met de nodige begeleiding. De cirkel was een katalysator.


Toen ik zag dat Nada 1-op-1 cacao ceremonies begeleidde, voelde ik dat dat een roep voor mij was. Ik heb zonder veel na te denken een sessie geboekt. Een beetje spannend vond ik het wel; wat zou er gaan gebeuren? Maar zodra ik bij Nada binnen stapte, viel de spanning grotendeels van me af. Het voelde heel fijn om in haar sacred space te zijn. Nada was in staat om energetische balast naar boven te laten komen en op te ruimen, zonder dat ik wist dat me dat in de weg zat. Ik kon mezelf laten gaan, zoals ik dat al heel erg lang niet had gedaan en ook echt niet overal zal doen.

Het is zo fijn om te voelen dat bij deze prachtvrouw alles (ALLES) kan, dat het veilig is, dat je je niet hoeft te beschermen. Nada is in staat om bij mij (overigens dunne, denk ik) muurtjes die er soms zijn blijvend volledig af te breken. Mede dankzij Nada en haar werk voel ik me vrijer bij mezelf en in mezelf.

Ik kijk er naar uit wat de komende Relatie Coaching en de begeleiding die het ons gaat brengen!”

Loes Verber (36)

“Lieve lieve lieve Nada!!! Dankjewel voor je bijdrage aan mijn jaar, het is mede dankzij jou heel waardevol en vol zelfontwikkeling geweest.

Dankzij jou heb ik meer verbinding gevonden met mijn lijf en seksuele energie. Ik heb mezelf leren aanraken en aandacht gegund zoals ik nooit eerder deed. Ik heb verdieping gevonden in de intimiteit met mezelf. Ik heb ook van jou geleerd dat dit op de eerste plaats komt! Maar ook de intimiteit met mijn partner is enorm gegroeid en dat was mijn grote verlangen. Over het algemeen heb ik meer zelfliefde ontwikkeld en allerlei prachtige tools in mijn dagelijkse leven kunnen integreren. Ik ben er echt heel dankbaar voor.


Ik wens jou een jaar vol avontuur, rust en liefde. En dat alles wat je opzet net zo fantastisch mag zijn als dat het al is, en natuurlijk dat het nog meer mag groeien naar daar waar je het wenst! Jij gaat nog vele vrouwen begeleiden.. en laten transformeren. Daar ben ik heel zeker van!”

Nienke Eijkens (26)

“I’ve met Nada quite randomly at a friend’s birthday. When we started talking, I had a strong feeling that I should follow her coaching and that her calm nature was bringing me some peace. Now 4 months later, after some 1:1 coaching, lots of meditation, learning to put away my phone and to let go of some of the mental charge i used to have, I feel a lot more in touch with myself. I feel life more intensely and I am definitely a lot prouder to be a woman with her emotions and her seasons. Our last session was a healing ceremony that helped me dive deeper and get some perspective on my own existence.

Nada, thank you a million for the wonderful work you do and for helping me find this other version of myself. I do feel a big change in my life and the way I see this world, and even if uncomfortable at times, our journey together was exactly what I’ve been looking for.

To other women out there: if you’re not certain of going for this experience, remember that investing in you is the best gift you could ever give yourself.”

 

Diane (32)