Reviews Koppels Coaching

iedereen heeft zijn of haar eigen verhaal

Ervaringen 

“Het duurde even voordat ik goed onder woorden kon brengen wat het ons gebracht heeft. En achteraf snap ik waarom. Het was nog niet rond, er kwam nog een na golf aan ontwikkelingen. Mijn vriend en ik hebben het relatie-coaching traject gevolgd bij Nada, voor mij is het niet de eerste keer om met een coach te praten, voor mijn vriend wel. We gingen er allebei open in, ik hoopte op wat meer diepgang.. hij op wat meer vrijheid. Nou, meer dan dat hebben we er voor terug gekregen. Door samen in onszelf te graven, dingen bloot te leggen en er samen op door te werken is er al een nieuwe diepere laag ontstaan. Ik kan echt zeggen dat mijn vriend zijn gevoeligheid helemaal tot het oppervlakte is gekomen, alsof het al een heeeele lange tijd stond te springen.. en hij precies Nada haar vragen, aandacht en magic nodig had om te ontpoppen. De breathwork, meditatie, tantra en alle andere opdrachten heeft echt voor een verrijking gezorgd. Mijn vriend vroeg zelfs gisteren, ik wil wel met jou mee doen aan een cirkel. Haha, dat had ik nooooit verwacht. Maar laat wel zien hoe een leek betoverd kan worden door Nada haar begeleiding. Echt ontzettend dankbaar.”

Nienke & Lodewijk (5 jaar samen)

“We zijn enorm geïnspireerd geraakt en ervaren sinds het traject veel meer bewustzijn in onze relatie. We kennen onze grenzen en verlangens beter, weten wat we fijn vinden en wat ons opwindt op het gebied van seks/intimiteit. Er is meer begrip voor onze dynamieken en patronen, meer bewustzijn op onze manieren van communiceren en hebben beide allerlei gedrag aangepast.

We maken veel vaker en makkelijker momenten vrij voor intimiteit en zijn begonnen met het geven en ontvangen van complimenten en het praten over alles rondom seks. Door het ongemak heen, op weg naar meer speelsheid, lol en plezier.

Na 19 jaar voelt het alsof we weer een diepere laag hebben bereikt in de relatie en kunnen we voorlopig aan de slag met deze basis, inzichten en praktische tools voor meer verbinding en vrijheid. Nada, dankjewel!”

Sanne-Marieke & Roel (19 jaar samen)

“With very special individual care and wonderful tools and knowledge, Nada transformed the understanding of what we call a relationship. We learned how men and women flow in their peculiar way, how we can create a safe space and communicate heart to heart in a productive and open way. Nada teached us several tools and practices that we still use on a daily basis that helped us deepen our relationship on a spiritual, energetic and sexual level. We are forever grateful for your precious energy and work for us. Thank you so much.”

Puck & Felix (2 jaar samen)

“Geheel met een open mind gingen we de relatie coaching in. Van tevoren hadden we geen duidelijk beeld van wat te verwachten, maar over één ding waren we het eens: behoefte aan meer verbinding met elkaar. Dankzij de ontspannen coaching van Nada is dat zeker gelukt! Een traject dat helemaal online was, maar het voelde alsof Nada bij ons op de bank zat. Door de ontspannen sfeer kon het alle kanten op; er was ruimte om te lachen, om te huilen, te vertellen, stil te zijn… Alles mocht er zijn. Ook als er geen problemen zijn binnen je relatie (of júíst dan!) geeft Nada een nieuwe kijk op je relatie.”

Loes & Frenske (17 jaar samen)