Reviews Koppels Coaching

iedereen heeft zijn of haar eigen verhaal

Ervaringen 

Nienke & Lodewijk (5 jaar samen)

“Het duurde even voordat ik goed onder woorden kon brengen wat het ons gebracht heeft. En achteraf snap ik waarom. Het was nog niet rond, er kwam nog een na golf aan ontwikkelingen.

 

Mijn vriend en ik hebben het relatie-coaching traject gevolgd bij Nada, voor mij is het niet de eerste keer om met een coach te praten, voor mijn vriend wel. We gingen er allebei open in, ik hoopte op wat meer diepgang.. hij op wat meer vrijheid. Nou, meer dan dat hebben we er voor terug gekregen.

 

Door samen in onszelf te graven, dingen bloot te leggen en er samen op door te werken is er al een nieuwe diepere laag ontstaan. Ik kan echt zeggen dat mijn vriend zijn gevoeligheid helemaal tot het oppervlakte is gekomen, alsof het al een heeeele lange tijd stond te springen.. en hij precies Nada haar vragen, aandacht en magic nodig had om te ontpoppen.

 

De breathwork, meditatie, tantra en alle andere opdrachten heeft echt voor een verrijking gezorgd. Mijn vriend vroeg zelfs gisteren, ik wil wel met jou mee doen aan een cirkel. Haha, dat had ik nooooit verwacht. Maar laat wel zien hoe een leek betoverd kan worden door Nada haar begeleiding. Echt ontzettend dankbaar.”

Sanne-Marieke & Roel (19 jaar samen)

 

“We zijn enorm geïnspireerd geraakt en ervaren sinds het traject veel meer bewustzijn in onze relatie. We kennen onze grenzen en verlangens beter, weten wat we fijn vinden en wat ons opwindt op het gebied van seks/intimiteit. Er is meer begrip voor onze dynamieken en patronen, meer bewustzijn op onze manieren van communiceren en hebben beide allerlei gedrag aangepast.

 

We maken veel vaker en makkelijker momenten vrij voor intimiteit en zijn begonnen met het geven en ontvangen van complimenten en het praten over alles rondom seks. Door het ongemak heen, op weg naar meer speelsheid, lol en plezier.

 

Na 19 jaar voelt het alsof we weer een diepere laag hebben bereikt in de relatie en kunnen we voorlopig aan de slag met deze basis, inzichten en praktische tools voor meer verbinding en vrijheid. Nada, dankjewel!”

Derek & Marlieke (11 jaar samen)

“Lieve Nada, je hebt ons goed op weg geholpen op onze zoektocht naar ons pad samen!

 

De opdrachten, maar vooral de gezamenlijke sessies met jou hebben ons echt inzichten gegeven in waar we staan, wat we belangrijk vinden en hoe we verder willen.

 

We zijn samen de diepte in gegaan, hebben een nieuwe start gemaakt in een voor ons nieuwe fase die aan is gebroken na het op de wereld zetten van twee dochters. Ontzettend waardevol!

 

Het heeft mij ook, in combinatie met het Remember traject, in laten zien dat er een stuk trauma nog op de voorgrond ligt en ik daar eerst aandacht aan mag geven – voordat er een verdere ontdekkingstocht voortgezet kan worden.

 

Heel veel dank voor je fijne begeleiding – de aandacht voor ons beiden en je fijne manier van werken met een gezond portie humor ook! Love it!”

Renee & Mike (12 jaar samen)
Puck & Felix (2 jaar samen)

“With very special individual care and wonderful tools and knowledge, Nada transformed the understanding of what we call a relationship. We learned how men and women flow in their peculiar way, how we can create a safe space and communicate heart to heart in a productive and open way.

 

Nada teached us several tools and practices that we still use on a daily basis that helped us deepen our relationship on a spiritual, energetic and sexual level. We are forever grateful for your precious energy and work for us. Thank you so much.”

Loes & Frenske (17 jaar samen)

“Geheel met een open mind gingen we de relatie coaching in. Van tevoren hadden we geen duidelijk beeld van wat te verwachten, maar over één ding waren we het eens: behoefte aan meer verbinding met elkaar. Dankzij de ontspannen coaching van Nada is dat zeker gelukt!

 

Een traject dat helemaal online was, maar het voelde alsof Nada bij ons op de bank zat. Door de ontspannen sfeer kon het alle kanten op; er was ruimte om te lachen, om te huilen, te vertellen, stil te zijn… Alles mocht er zijn. Ook als er geen problemen zijn binnen je relatie (of júíst dan!) geeft Nada een nieuwe kijk op je relatie.”

Julia & Jaap (6 jaar samen)

“Mijn man en ik hebben een Relatie Coachingstraject bij Nada gedaan. Eerst vond mijn man dit veel te zweverig en had weerstand om zoiets te doen. Maar ik heb hem kunnen overhalen door Nada haar manier van werken. Na een kort kennismakingsgesprek kon hij ervaren hoe geaard, natuurlijk en menselijk Nada werkt en dit sprak hem toen ook aan.

 

Het traject heeft ons geholpen met vraagstukken en problemen waar we samen tegenaan bleven lopen en waar we niet uit kwamen samen. Nada nam ons mee de diepte in en samen met haar, maar toch ook met elkaar, konden we onderzoeken en leren hoe we elkaar weer kunnen ontmoeten.

 

Ze heeft ons zoooooveel leuke oefeningen gegeven die ons echt geholpen hebben om elkaar te steunen, te helen en om dit proces écht samen te doen. Nu maanden later, doen we nog steeds regelmatig oefeningen van het traject (want daar behoud je toegang tot).

 

We zijn door dit traject veel dichter bij elkaar gekomen, hebben veel meer waardering voor elkaar, het gevoel van: We are doing this together! We nemen vaker de tijd voor onze relatie en het is voor ons veel makkelijker geworden om open te praten over thema’s, die soms moeilijk zijn om te bespreken.

 

Tot slot is Nada very easy going en kan ze heel grappig zijn, haha! Het voelt heeeel makkelijk om met haar over dingen, zoals seks te praten, wat best spannend kan voelen, maar door haar easy vibes lukt het heel makkelijk!

 

We zijn enorm dankbaar dat we het traject met haar hebben gedaan.”