Relatie Coaching

Jullie zijn op zoek naar een fijne samenwerking…

Jullie verlangen naar kwalitatieve begeleiding en praktische tools voor inspiratie, inzichten en een energie boost in jullie relatie.


Jullie willen namelijk echt niet meer…

…aanmodderen.
…te druk zijn voor elkaar
.
…vol onbegrip zijn naar elkaar.
…discussiëren over onbelangrijke zaken.
…weerstand voelen op intimiteit. 

Jullie verlangen naar meer verdieping en verbinding

 ☽ Jullie willen elkaar beter begrijpen, beter communiceren en vaker verbinden.

 

☽ Jullie verlangen ernaar om vaker te kiezen voor intimiteit in een druk bestaan.

☽ Jullie zijn er klaar voor om de volgende stap te zetten in jullie liefdesrelatie.

Samen willen jullie weer stromen, lachen, spelen, helen en genieten. 
c o a c h i n g

Voor koppels

Mijn (online) Relatie Coaching is bedoeld voor koppels die het verlangen hebben bij elkaar te zijn/blijven én…


~ elkaar beter willen leren begrijpen;

~ op zoek zijn naar verdieping in de relatie;
~ samen willen groeien (als mens en als team: psychisch, spiritueel, emotioneel, seksueel). 


Jullie zijn welkom als jullie vastzitten en aanlopen tegen blokkades, ruzies of stagnaties, en welkom als alles goed gaat, maar er toch een verlangen is naar meer verdieping. 


Het gaat er niet om dat we grote issues hebben, want er is altijd ruimte voor ontwikkeling en groei. We kunnen elkaar altijd beter leren begrijpen, samen helen van oude patronen en ervaringen uit onze jeugd. Beter leren communiceren, tools aanleren om te verbinden. Elkaar écht zien en horen, vooral op de momenten dat dat zo nodig is. 


We kunnen leren om makkelijker intiem met elkaar te zijn, door blokkades of ongemak heen te bewegen, elkaar leren begeren en met elkaar spelen. In relatie tot elkaar zijn we altijd elkaars spiegel. Met dit besef en met de juiste tools, inzet en liefde voor onze partner, draagt onze liefdesrelatie bij aan ons proces, onze persoonlijke en spirituele groei als mens. Elk mens is anders en elk koppel is uniek. Ik ervaar het als erg bijzonder om te mogen werken met koppels. Het voelt als een eer om even deel uit te mogen maken van een relatie tussen twee mensen, hun liefde en verbinding. In mijn coachingstrajecten flowen we samen en werken we met datgene wat we tegenkomen.

Thema’s die aan bod kunnen komen:


~ Tools voor communicatie en verbinding;


~ Samen helen
(psychologische opdrachten, elkaars triggers, patronen en wonden leren kennen);


~ Lichaams- en energiewerk
(denk aan meditatie, visualisatie en ademwerk);


~ Seksualiteit, verlangen en intimiteit
(praten over, oefeningen om mee aan de slag te gaan);


~ Waardevolle kennis over thema’s
(zoals seksuele energie, geven en ontvangen, collectieve conditioneringen, dynamieken, communicatiestijlen, orgasme, Tantrische en Taoïstische oefeningen, innerlijk kind werk, masculiene en feminiene energie).

c o a c h i n g

Voor koppels

Sommige stellen zijn al een heel leven bij elkaar, andere pas veel korter. Alle koppels die bij mij komen zijn op zoek naar… de diepere verbinding. Elkaar écht begrijpen en elkaar kunnen dragen.

 

Soms bewegen we ons traag, omdat delen van ons veel aandacht vragen. Soms is het duidelijk waar we aan willen werken, soms komen er onverwachte thema’s voorbij. Het kan zijn dat we elke sessie een ander thema kunnen behandelen, het kan ook zijn dat we het hele traject nodig hebben voor één thema.  Soms voelt één traject als een begin. Altijd is een traject waardevol. Waarom?


Omdat jullie intentioneel stil komen te staan en aandacht brengen naar… jullie. Als individu en naar jullie als team. Naar jullie relatie en jullie manier van verbinden met elkaar. 

 Prijsopbouw Relatie Transformatie 2023


Kennismakingsgesprek 30 minuten = €0,-.
Hierna gaan we samen een traject aan of niet.


Coachingstraject €1420,- (12 weken)


Een traject van 12 weken bestaat uit 6 online sessies van anderhalf uur, tussentijds huiswerk, op maat gemaakte opdrachten, audio’s en documenten en een uitgebreid naslagwerk van elke sessie. Sessies vinden eens per 2 weken plaats op dagen en tijden dat voor ons beiden goed uitkomt. Alles is mogelijk en in overleg met elkaar.


Bij een vervolgtraject krijgen jullie altijd €100,- korting.


Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW.
Betalen in (3, 6 of 8 termijnen is mogelijk.

review
Sanne-Marieke & Roel (19 jaar samen)

“We zijn enorm geïnspireerd geraakt en ervaren sinds het traject veel meer bewustzijn in onze relatie. We kennen onze grenzen en verlangens beter, weten wat we fijn vinden en wat ons opwindt op het gebied van seks/intimiteit. Er is meer begrip voor onze dynamieken en patronen, meer bewustzijn op onze manieren van communiceren en hebben beide allerlei gedrag aangepast.


We maken veel vaker en makkelijker momenten vrij voor intimiteit
en zijn begonnen met het geven en ontvangen van complimenten en het praten over alles rondom seks. Door het ongemak heen, op weg naar meer speelsheid, lol en plezier.


Na 19 jaar voelt het alsof we weer een diepere laag hebben bereikt in de relatie
en kunnen we voorlopig aan de slag met deze basis, inzichten en praktische tools voor meer verbinding en vrijheid. Nada, dankjewel!”

review
Felix & Puck (2 jaar samen)

“With very special individual care and wonderful tools and knowledge, Nada transformed the understanding of what we call a relationship. We learned how men and women flow in their peculiar way, how we can create a safe space and communicate heart to heart in a productive and open way. Nada teached us several tools and practices that we still use on a daily basis that helped us deepen our relationship on a spiritual, energetic and sexual level. We are forever grateful for your precious energy and work for us. Thank you so much.”

review
Julia & Jaap (6 jaar samen)

Eerst vond Jaap het idee van Relatie Coaching veel te zweverig en had weerstand om zoiets te doen. Maar na een kort kennismakingsgesprek kon hij ervaren hoe geaard, natuurlijk en menselijk Nada werkt en dit sprak hem toen ook aan.

 

Het traject heeft ons geholpen met vraagstukken en problemen waar we samen tegenaan bleven lopen en waar we niet uit kwamen. Nada nam ons mee de diepte in, zodat we dit samen met haar, maar toch met elkaar, konden onderzoeken en leerden hoe we elkaar daar weer konden ontmoeten.

 

Ze heeft ons zoooooveel leuke oefeningen gegeven die ons echt geholpen hebben om elkaar te steunen, te helen en om dit proces écht samen te doen. Nu maanden later, doen we nog steeds regelmatig oefeningen van het traject (want daar behoud je toegang tot).

 

We zijn door dit traject veel dichter bij elkaar gekomen, hebben veel meer waardering voor elkaar, het gevoel van: We are doing this together! We nemen vaker de tijd voor onze relatie en het is voor ons veel makkelijker geworden om open te praten over thema’s, die soms moeilijk zijn om te bespreken.

 

Tot slot is Nada easy going en kan ze heel grappig zijn, haha! Het voelt heeeel makkelijk om met haar over dingen zoals seks te praten, wat best spannend kan voelen, maar door haar easy vibes lukt het heel makkelijk!

 

We zijn enorm dankbaar dat we het traject met haar zijn aan gegaan. Aanrader!

i n h o u d e l i j k

Wat kun je verwachten?

Met mijn coachingstrajecten bied ik:


╰ een safe container voor heling en transformatie;
╰ aandacht, liefde en hulpmiddelen in 90 minuten durende 1-op-1 sessies;
╰ duidelijkheid rondom doelen en verlangens;
╰ waardevolle opdrachten om mee aan de slag te gaan;
╰ op maat gemaakte meditaties en opdrachten;
╰ tussentijdse support via e-mail & whatsapp;
╰ uitgebreid naslagwerk van inzichten, huiswerk en mogelijke vervolg stappen.

 

 
 

Je kunt een traject met mij zien als een verdieping in jullie relatie.

c o a c h i n g

Sex, Love & Relationships

Vanaf midden 2023 ik plek voor een beperkt aantal trajecten. 


Als je een interesse hebt in een traject maar je hebt nog vragen, kun je een (vrijblijvende) k
ennismaking inplannen.

a c h t e r g r o n d

Opleidingen en kennis

Ik ben afgestudeerd aan de Tantric Institute of Integrated Sexuality (Layla Martin©) als

Sex, Love & Relationship Coach gespecialiseerd in vrouwelijke seksualiteit en relatie transformatie


In de coaching methodes waar ik mee werk wordt uitgegaan van een holistische benadering. Kennis uit de wetenschap, (neuro)biologie en psychologie wordt gecombineerd met wijsheden en beoefening uit oude spirituele tradities, zoals lichaams- en energiewerk uit de Tantra en het Taoïsme. Een fantastische combinatie als je het mij vraagt. 


Verder is de inhoud van mijn coaching (en al mijn aanbod) gebaseerd op levenservaringen en verschillende opleidingen in het veld (zie mijn About pagina).

 
Down to Earth Women komt recht vanuit mijn hart en ziel. Met veel passie en enthousiasme neem ik elk mens graag mee in deze thema’s, die volgens mij zeer van belang zijn.
b e t e k e n i s

Wat betekent coaching voor mij?

Door middel van coaching kan ik jullie inspireren en motiveren om samen het diepere werk te verrichten in jullie persoonlijke proces(sen) en relatie samen.

 

Ik kan jullie begeleiden om wegen naar binnen te vinden en de gewoonten en conditioneringen te onderzoeken die jullie in de weg staan.


<

mijn verhaal

Over mij

Mijn leven was altijd bewogen en ik ben zelf heel vaak tegen de spreekwoordelijke lamp gelopen. Angsten, verslavingen en ongezonde relaties zijn mij niet onbekend. Met keihard vallen en oneindig veel opstaan heb ik het leven ten volste geleefd en heb ik zoveel geleerd van dit grootse proces, waar ik uiteraard nog steeds in zit.

Mijn lessen neem ik mee in de begeleiding die ik bied. Het kan alleen al heel waardevol zijn als iemand begrijpt waar jullie doorheen gaan. Mijn aanpak is rauw, eerlijk, liefdevol. We gaan voor het diepere werk, gaan onszelf ontpellen en de donkerte recht aankijken. Dit alles met een flinke dosis humor en nuchterheid. Want we moeten natuurlijk wel met beide benen op aarde blijven. 

 

____

Ik en mijn partner zijn 5+ jaar samen en onderhouden een relatie waar we erg bewust in staan. De tools en oefeningen die ik meegeef in mijn werk, kan ik uit eigen ervaring delen. We praktiseren er zelf veel van en plannen nog steeds regelmatig tijd in voor bewuste communicatie, verbinding, heling en intimiteit. Ik geloof erin dat dit ‘werk’ enorm belangrijk is, hoe kort of lang je ook bij elkaar bent. Hiermee investeer je in jezelf en in jullie samen.