Reviews Vrouwenretreats

iedereen heeft haar eigen verhaal

Live Retreats

“Een dag vol verbinding, kwetsbaarheid en openheid. Ik heb genoten, gelachen en veel gevoeld. Samen met andere vrouwen zo dicht bij je zelf komen is een fantastische ervaring. Nada zorgt voor een veilige en warme omgeving waarin we elkaar in korte tijd hebben mogen leren kennen. Heel erg bedankt voor deze unieke ervaring❤️”

Jeanine

“Lieve Nada, de vrouwencirkel was voor mij helemaal nieuw en ik ging er ook neutraal in. Het was een mooie ervaring om stil te staan bij je eigen gevoel. Het voelde als een mentale vakantie, zoveel ontspanning. Daarnaast werd helder waar ik in wilde groeien. Een dag stil te mogen en kunnen staan bij wat voor jezelf belangrijk is, is zo waardevol. Zeker in deze tijd, waar we eigenlijk geen ruimte hebben om te voelen waar jezelf behoefte aan hebt, omdat we altijd maar door moeten met werken en zorgen voor anderen. De rust en veiligheid die je overbrengt in de Vrouwencirkel is zo waardevol. Er komen emoties naar boven die gehoord willen worden en waar je mee aan de slag mag gaan. Dankjewel!”

Elisa

“Lieve Nada, Jouw cirkels zijn zo bijzonder en transformatief voor mij. Je daagde mij en de andere vrouwen echt uit om dieper te gaan in eigen processen. Je laat elke vrouw zich veilig en gezien voelen. Ik kon me helemaal overgeven aan mijn innerlijke reis en denk er nog vaak aan terug. Deze vrouwencirkel is echt een cadeau aan jezelf! Ik zal het dan ook veel vrouwen aanraden. Zo dankbaar!🥰✨”

Tessa

“De vrouwencirckels van Nada laten me elke keer weer een nieuwe kant van mijzelf ontdekken. De eerste keer ontdekte ik een hele speelse kant van mijzelf, de laatste keer een hele wilde kant. Ik voelde me echt een leeuwin. ☺️ En dit allemaal te ontdekken in verbinding met andere vrouwen is zo bijzonder. We versterken elkaar. Nada neemt ons echt even mee in een ( voor mij ) ideale wereld. Zo zou ik elke dag m’n dag wel door willen brengen.”

Nienke

“Zo fijn, een ‘real life’ vrouwencirkel met Nada. Soms ga je diep en deze keer was het voor mij ook echt ontspannen. Een warm bad en perfect in balans. Echt een cadeautje aan mezelf.”

Milou

“Lieve Nada, onervaren als ik was in deze wereld, stapte ik onbevangen in de vrouwencirkel. En wat kwam ik er relaxed uit. Heerlijk een moment voor jezelf, maar toch in verbinding met andere vrouwen. Terugkijkend ervaar ik vooral veel rust en dankbaarheid 🙏”

Charlotte

“Lieve Nada, aan het einde van de vrouwencirkel voelde ik me weer rustig in mezelf. Heel fijn om dat gevoel te vinden.”

Isabeau

“‘Samenkomen met vrouwen is zo magisch. Zodra ik de ruimte inloop bij een vrouwencirkel voel ik me direct veilig en gezien. De live vrouwencirkel van Nada was erg bijzonder. Ik ben door een heel proces gegaan in 1 dag. Er kwamen allerlei emoties naar boven en alles mocht er zijn precies zoals het kwam. Ik voelde me gedragen door de krachtige vrouwen om mij heen. Nada is warm en oprecht in alles wat ze doet. Ze heeft daarnaast een schat aan kennis in zich die ze met liefde en veel enthousiasme deelt. Ik gun het elke vrouw om een keer een vrouwencirkel mee te maken.’”

Eefje

“Tijdens de vrouwencirkel van Nada mocht ik mij met mezelf en met andere vrouwen verbinden. Stap voor stap nam Nada ons mee op reis om in contact met ons lichaam en onze vrouwelijkheid te komen. In contact met die wilde en ook wijze vrouw van binnen. Die vrouw die goed is zoals ze is, in het hier en nu. Met een hart vol compassie denk ik aan deze middag terug.”

Linda

“De real life vrouwencirkel bij Nada was echt een cadeau. Ik voelde me verbonden, geborgen, gezien en heel vrij. Opgeladen en vol (zelf)liefde liep ik de wereld weer in.

Lianne

“Zet 12 vrouwen bij elkaar en aanschouw…. een Magische Verbinding! Er bestaat geen oud of jong, dik of dun, succesvol of looser, mooi of lelijk…Er bestaat alleen een intense energie die ons allen gelijken maakt. We mogen allemaal van elkaar leren. De ouderen kunnen misschien delen in wat rust, ervaring en levenswijsheid en de jongeren delen hun energie en levenskracht en ook hun eigen levenswijsheid.

 

Nada is een oude ziel, die een innerlijke vrouwenwijsheid heeft en dat ook zo prachtig liefdevol weet over te brengen op de tribe. Anne is een heerlijke energieke vrouw, zinnelijk, passievol en ook compassie vol, die haar levensadem met ons wil delen. Wat een perfecte mix van deze 2 mooie mensen om dit pad van vrouwelijkheid en sensualiteit te begaan, In een weekend zoveel meer geleerd over mezelf en mijn eigen vrouwelijkheid. Ik ben de Rise Up women’s Retreat vrouwen allemaal enorm dankbaar voor hun openheid en verbinding en met name Nada en Anne voor het creëren van de heerlijke, veilige en comfy Holding Space!”

Margot Verhagen (53)

“Wat een kado voor jezelf, dit Rise Up woman retreat. Ik zou bijna zeggen, een noodzaak, om in rust en verbinding met andere vrouwen naar binnen te kijken, te genezen en te delen. Zo ontzettend waardevol. Elk onderdeel van het programma is zorgvuldig uitgekozen als kralen aan een ketting, zodat de verschillende processen naadloos in elkaar over gaan en versterken. De band die je in een paar uur opbouwt, is zo bijzonder en diep, daar ga je nog dagen/weken op landen. Diepe dankbaarheid voor jullie warme liefdevolle begeleiding, ik zou het zo weer doen.

Marsha Ong (48)

“Afgelopen weekend mocht ik jullie retreat verzilveren en damn woman’s wat hebben jullie jezelf overtroffen! De combinatie van oefeningen solo, 1 op 1 en met de groep, vergaren van theorie en beweging was zo liefdevol, creatief en mooi verrijkend in elkaar gezet. Beide dagen vol van informatie en inspiratie. Gun jezelf naderhand echt even de tijd om dit te laten integreren… zelf geniet ik er nog steeds van na als ik erop terugblik. Mijn dank is groot dat ik met deze mooie groep vrouwen dit heb mogen ontvangen… als thuiskomen in een warm bad.”

Evelien Hordijk (35)

“Super inspirerend weekend, zo veel liefde en warmte! Met elkaar de verbinding voelen en vanaf moment één is er een veiligheid gecreëerd die voelt als thuiskomen. Echt een cadeautje voor jezelf. Prachtig gedaan, met zoveel liefde en die voel je meteen!”

Wendy de Witte (35)

“Wat een magisch weekend was dit! Het was zo enorm fijn om met gelijkgestemden vrouwen te zijn. Zo mooi hoe we met zijn allen zo iets moois mochten ervaren, elkaar konden dragen en omarmen. Onze angst en verdriet had zoveel ruimte om er gewoon te zijn, wat voor mij een helend effect had. Ik heb nieuwe dingen over mezelf en over het vrouw zijn geleerd, wat me opnieuw in mijn kracht heeft gezet. We hebben gedanst, gelachen, geschreeuwd en gehuild en het was allemaal even krachtig en prachtig.

 

Nada en Anne zijn super mooie vrouwen die dit alles perfect begeleid hebben. Ik wil dit zeker aan iedere vrouw dit met haar vrouwelijke kracht aan de slag wilt aanraden. Je moet het echt zelf ervaren, want ik denk dat mijn woorden niet eens de lading dekken.”

Karin (37)

“Wauw, dit weekend is nu een week geleden. Ik gloei nog na. Wat een liefdevol, mooi weekend, vol verbinding. Het overtrof elke verwachting. Het samen zijn met de vrouwen creëert zo een veilige basis. Waar ik mocht zijn wie ik ben. Waar in ik echt onvoorwaardelijk opgevangen ben. Waar je je diepste gedachten kunt uiten en kunt relativeren. Maar ook waar ik herkenning vond. Iets waar ik zo enorm veel behoefte aan had. Ik heb enorm genoten. Gelachen. En gehuild. Deze twee prachtvrouwen weten tot in het detail wat ze doen. Mede doordat ze eigen ervaringen delen, zo inspirerend. Het is echt een cadeautje aan jezelf om weer te gaan. Een veilige bubbel, waarin ik zoveel heb geleerd en mogen ervaren. Bedankt voor alles dames. Ik denk echt dagelijks terug aan alle handvatten maar ook vooral het liefdevolle gevoel van alle vrouwen en naar het vrouw zijn. Bedankt!”

Desiree Cafferata

(28)

“Heling en speelsheid. Vertrouwen en veilig. Tranen van verdriet en vreugde. Alles kwam voorbij in het weekend. Gedurende de dagen gaat het kwa energie op en neer. Er was ruimte om te delen, ruimte om te bewegen, en nog meer, wat je gewoon moet ervaren. Alles kwam aan bod wat mij op zondag avond een dankbaar en compleet mens maakte. Wauw deze dames hebben iets prachtigs neergezet. Verbinden met vrouwen en de magie zijn werk laten doen. Dit was zeker niet mijn laatste keer bij Nada en Anne. Ik geniet nog even verder na en neem de tijd om alles rustig te integreren. Ahé!”

Chloë Zeekaf (31)

“Na een pittige periode behoefte aan wat me-tijd en dus een dag geboekt bij Nada en Anne, Rise up women retraite! Wat een cadeau! Meteen bij binnenkomst een thuisgevoel met warmte, gezelligheid, mooi aangekleed, een lekkere dikke knuffel. Na mezelf in een schapenvachtje genesteld te hebben begon deze prachtige dag. Ik had erg de behoefte om even niet meer met de ander bezig te zijn dus zag wat op tegen het delen, maar het tegendeel bleek. Door op een hele andere manier contact te maken voelde ik me juist zo gedragen deze dag en tegelijk enorm verbonden. Het was een dag vol met interessante kennis, heel veel lachen, maar ook verdriet/pijn. Wat heb ik bijzondere vrouwen ontmoet! Heel heel dankbaar voor. Ik kwam met een mega grote hoeveelheid aan energie, enthousiasme, kracht EN kwetsbaarheid naar huis. Inmiddels een week later suddert dit nog steeds door. Vaak gedurende de dag dat ik er even aan terug moet denken met een grote glimlach. Twijfels of dit wel iets voor jou is? Niet doen, dit is voor iedere vrouw (wel of niet bezig met spiritualiteit) fantastisch!”

Fleur Landa

(36)

“Het Rise Up weekend was een cadeau aan mijzelf, waar ik nu nog steeds de vruchten van pluk. In verbinding met andere vrouwen heb ik mijzelf in puurheid mogen delen. Ik heb gelachen, gehuild, gedanst en ben geëxplodeerd van liefde door de kracht van womanpower. Mijn vrouwelijke energie heb ik weer kunnen laten stromen en omarmen.

 

Nada en Anne zijn echt twee powervrouwen die hun expertise en liefde inzetten om je weer te kunnen verbinden met jezelf. Samen creëerde we sacred space waar je na twee dagen eigenlijk niet meer uit wil. Door meditatie, yoga en ademhaling heb ik weer kunnen voelen en vertrouwen op mijzelf. Het voelt als een liefdevolle reset voor mijn lichaam en geest. Alles wat ik heb geleerd pas ik toe in mijn daily routine zodat ik deze sacred space dagelijks voor mijzelf creëer. Ik kwam er na het weekend achter hoe nodig ik dit heb gehad; stilstaan, voelen, alles in vrijheid mogen ervaren en delen en daarna vol vertrouwen weer verder kunnen. Magisch!”

Marissa (27)

iedereen heeft haar eigen verhaal
Online vrouwencirkels

Ondertussen heb ik al Nada haar online vrouwencirkels mee gedaan en binnenkort haar laatste nieuwe ‘Sensual Womb’ excited! Wat flow ik lekker op haar kennisgeving en onderwerpen. Tuurlijk merk je dat je meer aansluiting vind als je al met bepaalde onderwerpen bezig bent. Desondanks een meerwaarde aan kennis. Fijn bij te kunnen dragen aan het doorbreken van taboes en het maken van verbinding. Veel liefde voor jou mooie vrouw!”

Evelien Hordijk (35)

“De Online Vrouwencirkels heb ik als superfijn ervaren. Nada is een echte spaceholder. Met veel liefde creëert ze een vertrouwde en intieme plek waar je dichter bij jezelf en andere vrouwen komt te staan.Met veel passie deelt ze haar uitgebreide kennis over spiritualiteit, zelfliefde, bewustzijn, bewustwording en verschillende vrouwenthema’s. Deze inspirerende sessies kan ik iedere vrouw aanraden die op zoek is naar verdieping of wat meer aandacht en tijd aan haarzelf wilt besteden.”

Kayleigh Bergwerff

(31)

“Ik ging de Online Vrouwencirkels in zonder enige ervaring met meditatie of spiritualiteit. Ik denk dat ik twee keer een lesje yoga had gevolgd op de sportschool. Ik was dus redelijk zenuwachtig en geen flauw idee wat ik kon verwachten en of het überhaupt iets voor mij zou zijn want ik kan niet zo goed tegen zweverig gedoe. Maar al vanaf moment één voelde ik me ontzettend op mijn gemak. Nada heeft een hele relaxte, wellicht Rotterdamse, manier van mediteren, praten en dingen uitleggen. Niks moest. Alles mocht. Ik durfde bijvoorbeeld niet te delen maar er is nooit druk op me gelegd en ik voelde me alsnog een deel uitmaken van de groep. Ik vond het een hele mooie ervaring waar ik echt veel van heb opgestoken. De borst massage, womb meditatie maar vooral het krachtige gevoel van wij vrouwen onder elkaar, van elkaar leren en elkaar inspireren, vond ik heel bijzonder.”

Ilja Sofia (28)

Het is een warm bad in de vrouwencirkels bij Nada. Ze heeft een enorme gave om mensen zich op hun gemak te laten voelen. Het werk wat ze doet is zó belangrijk. Ik geniet elke keer weer om nieuwe dingen van andere vrouwen te leren in de cirkels.”

Loretta (31)

“Ik ging meedoen met de cirkels eigenlijk zonder enige verwachting en wat was het leuk om te doen! Ik ben er echt wijzer van geworden en bewuster. En dat is een prettige verandering. Verder lag de druk er niet zo hoog op, maar was het lekker laagdrempelig. Vond ik erg fijn.”

 

Diewertje Overbeeke (29)

“De vrouwencirkels van Down to Earth women zijn echt een kadootje aan mezelf. De super fijne vibe van Nada, de kennis die zij deelt, de mooie lieve bijzondere vrouwen, samen zorgt dit elke keer weer voor een hele ontspannen verrijkende avond!”

Jill Rahantoknam (34)

“De Online Vrouwencirkels zijn voor mij echt een ‘selfcare’ momentje. M’n eigen sacred space creëeren en heerlijk verbinden met andere mooie vrouwen. Elke keer krijg je meer en andere informatie, omdat er steeds andere vrouwen bij zijn. De sfeer is altijd heel prettig en er is genoeg ruimte voor iedereen om er te mogen zijn.

Jascha Boersema (24)

“Wanneer vrouwen met elkaar in verbinding komen, kunnen ze juist de krachten bundelen. Ik vind het bijzonder hoe ook online die verbinding voelbaar is. Het is fijn om juist nu met elkaar te kunnen verbinden. Dingen met elkaar te kunnen delen en te luisteren naar de ander.”

Chloe Zeekaf (30)

iedereen heeft haar eigen verhaal

Live Retreats

“Wat ik heb gehad aan het Rise Up Retreat. Naast een dagje uit voor mams, vooral veel energie en inspiratie! Weer herinnerd worden aan hoe fijn het is om vrouw te zijn. Geïnspireerd door het ademwerk, en mega chille klankschalen sessie!!! Dat ga ik vaker doen. Enorm genoten van het dansen, wat me weer in contact bracht met mijn lijf. Net als de meditaties, het voelen van mijn yoni en er liefdevol naar zijn. Door de bevalling heb ik me afgesloten voor dat onder gebied en stond er niet meer mee in contact. Dit soort meditaties probeer ik vaker te doen thuis. Al blijft het echt integreren iedere dag soms een klus in mijn nieuwe leven. Daar ligt de uitdaging nog… Al met al een super fijne dag en dankbaar. Wat een mooie vrouwen waren er met hun eigen verhalen! En ik wil zeker de tweede dag een keer meedoen!”

Roxane Clijsen (34)

“Ik wil Nada en Anne zo ontzettend bedanken voor dit prachtige weekend. Het is zoiets magisch om als vrouwen samen te komen om het vrouw-zijn te eren. Het warme bad van sisterhood waar ik zo naar verlangde heeft een diepe indruk achtergelaten. Wat. .Zijn. We. Allemaal. FUCKING. Krachtig. Stuk voor stuk, en al helemaal samen.  Liefde, opluchting, verdriet, confrontatie, trots, extase, geluk ik heb het allemaal gevoeld dit weekend en ik wil meeeeerrrrr!  Bedankt voor het creëren van een fijne, veilige space waarin ik mezelf weer een stukje beter heb leren kennen en zeker ook bedankt voor de bakken vol met tools die ik stapje bij beetje in mijn leven ga proberen te integreren 🙂 Zoveel liefde!

Marcia (25)

“Wat was het weer een fantastisch weekend! Het was zo fijn om te mogen verbinden met mooie vrouwen en van de wijsheden van Nada en Anne te mogen leren. Het was wederom top georganiseerd! Ik heb weer zoveel mogen leren, voelen, dansen, lachen en huilen. Ik ben jullie zo ontzettend dankbaar lieve vrouwen. Het was weer een weekend om nooit meer te vergeten! ♡ Heel veel liefde voor jullie.”

 

Jascha Boersema (24)

“Ik vond het geweldig leerzaam. Ik had wat weerstand, maar na de eerste eyegazing opdracht om elkaar te ontmoeten brak ik al open. Wat ik heb gemerkt is dat al je kwetsbare lagen worden afgepeld. Dat is zwaar maar zo werkzaam. Ik ging met kracht weg en met zoveel liefde en dankbaarheid. Ik zou het iedereen aanraden omdat je uit je schelp wordt getrokken en het je alleen maar positieve stappen vooruit maakt. Zelfliefde groter wordt en dat voor elkaar. De kracht die je voelt van de andere vrouwen en verhalen waren voor mij ook leerzaam en herkenbaar. Dat verbind zo mooi. Ik vier mijzelf dat ik en iedereen stuk voor stuk unieke vrouwen zijn met mooie energieën. Je hoeft het niet alleen te doen.

 

Nada en Anne zijn warme intelligente vrouwen waar je veel van kan leren en het voelt heel erg gelijk en dus vertrouwd om in het diepe te springen.”

Leonie Schuurman (31)

“Het Rise Up Women’s Retreat was precies wat ik op dat moment even nodig had. Helemaal in deze gekke tijd. Een dag vol leerzame, speelse en kwetsbare opdrachten die zorgde voor een lach en een traan. De vrouwen waren allemaal stuk voor stuk mooie vrouwen met ieder hun eigen verhaal. Ook kwam iedereen met hetzelfde doel en dat was connecting with each other. Echt weer even geconnect met mensen die ik nooit eerder had gezien, waardoor de spannendste en leukste gesprekken ontstaan. Zo een mooie dag die geleid werd door twee prachtige vrouwen met beide zo een fijne vibe. Ik heb mooie dingen geleerd en ik ben echt weer even met twee benen in mijn kracht gezet. Thanks lieve dames! See you next time. ♡”

Amy Out (31)

“Al langer voelde ik behoefte aan persoonlijke groei, maar ik wist niet waar te beginnen. Tot ik het bericht van Nada op insta tegenkwam. Een vrouwencirkel/vrouwenretreat… Zou dat wat voor mij zijn? Na heel veel twijfelen en het ‘programma’ heel vaak te hebben gelezen heb ik me toch opgegeven. Wat vond ik het spannend, want ik wist niet wat ik kon verwachten (en daar ben ik niet zo goed mee…). Een beetje gespannen stapte ik die zaterdag binnen in een prachtig oud pand, en wat een warmte en liefde kwam mij daar tegemoet. De sfeer was heel sereen, rustig. En ook een beetje onwennig, want ik kwam binnen bij nog een hoop andere vrouwen, niemand kent iemand (of ja, bijna dan), en iedereen was benieuwd wat er ging gebeuren.Bij de kennismakingsronde voelde ik zo ontzettend veel liefde en onvoorwaardelijkheid, dat ik meteen voelde dat het goed was. Ik was veilig, en kon delen wat ik wilde (of niet, en dat was ook goed). We hebben gelachen, gehuild, gedeeld, gedanst, gemediteerd, en vooral heel veel gevoeld. Ik heb de dag over me heen laten komen, ben er ‘head first, face down’ in gedoken. Het voelde als thuiskomen, vooral bij mezelf. Ik heb een stukje van mezelf gevoeld en leren kennen waar ik al heel lang naar op zoek was. Ook voelde ik een enorme kracht uitgaan van de groep prachtige vrouwen bij elkaar. Heel erg bijzonder om dat te voelen. Geen gemiep over/om elkaar, maar alleen maar onvoorwaardelijkheid. Ik leerde dat achter iedere prachtige buitenkant een verhaal zit. Een verhaal wat je aan de buitenkant niet kunt zien. De kwetsbaarheid en tegelijk de kracht van andere vrouwen en mezelf vond ik prachtig om te ervaren. Anne en Nada waren in staat om een dusdanig veilige omgeving te creëren waarin heel veel ruimte was voor emoties (alle kanten op), verhalen, kwetsbaarheid en kracht. Ik vond het fantastisch om dit eens mee te maken. Ik heb geleerd dat ik veel behoefte heb aan stilte en tijd om zelf te mijmeren. Die stilte probeer ik nu dus ook vaker op te zoeken in de vorm van meditatie, al dan niet geleid. Het maakt me een mooiere vrouw, beter in mijn kracht. Ik leerde ook dat ik mantra’s zingen heel erg fijn vond! Daardoor zet ik thuis vaker muziek aan om mee te zingen. Geen mantra’s, maar wel een manier van stem-uiten. Het mantra’s zingen thuis komt nog wel… Deelnemen aan dit retreat was voor mij het begin van een zoektocht naar mijn diepere zelf. Op welke manier weet ik nog niet, maar ik ga de zoektocht met vertrouwen in. Overigens is het niet mogelijk om een review te schrijven die recht doet aan de dag. Bij twijfel; zeker gaan.”

Loes Verber (35)

“Wat een mooie ervaring de twee dagen waarin ik me al vrij snel op mijn gemak voelde, ondanks dat ik niemand kon. Dit was ook buiten mijn comfort zone zo’n bijeenkomst maar het was echt de moeite waard. Het was bevrijdend, verbindend, inspirerend maar vooral liefdevol. Thanks lieve sisters en vooral Nada en Anne voor de liefdevolle zorg en begeleiding in deze dagen.”

Rosa Monteiro

(44)

“Ontzettend bedankt voor een super prachtig, intens, emotioneel en verbonden weekend. Ik heb genoten! Mega dankbaar voor de meditaties, ademwerk, verbondenheid en alle vrouwen in de cirkel. De verbinding en sisterhood is real! Nada en Anne, dit was een ervaring om nooit te vergeten. Jullie hebben het zo mooi en fijn gedaan. Niets dan liefde!”

Milou (32)

“Dit was één van de mooiste cadeaus die ik aan mezelf heb gegeven in mijn leven. Wat een geweldige ervaring! Initieel was ik bang dat ik me moeilijk zou kunnen openstellen omdat het buiten mijn comfort-zone is, maar dat was tijdens de introductie al helemaal verdwenen. Vanaf het moment dat ik binnen stapte voelde het fijn en geliefd aan. Ondanks dat ik nog enigszins een beginner ben in spiritualitual-practices, hebben Nada en Anne mij er perfect doorheen geleid. Ik kan het elke vrouw aanbevelen. Je zal je erna als herboren voelen!”

 

Johanna Gruijters (33)

“Hoe schrijf je een review over iets wat je niet in woorden kunt omschrijven…? Wederom een dag vol liefde, onvoorwaardelijheid en prachtige vrouwen. Ik mocht mij onderdompelen in een andere wereld, waar ‘buiten’ even niet bestaat. Een dag helemaal ‘uit’ staan, maar toch keihard ‘aan’! Mega bijzonder om mee te maken. Dankzij breathwork, yoga (al dan niet met keihard lachen), dansen, zijn er weer een paar laagjes van me afgepeld. Of eigenlijk ben ik daar nog mee bezig, want poeh de nawerking is intens. Intens, maar goed! Ik voel meer rust in mezelf en met mezelf. Het bracht me weer een laag dieper. Ik ben Nada en Anne eeuwig dankbaar voor wat zij mij gebracht hebben en brengen.

Loes Verber (35)

“Ik had nog nooit van een women’s retreat gehoord, maar besloot een keer mee te gaan met mijn vriendin. En het bleek een eye-opener te zijn. Je komt binnen met spanning/zenuwen omdat je niet weet wat je kunt verwachten. Maar Nada en Anne laten je gelijk thuis voelen met hun warme welkom; ook het muziek, de ambiance die zij hebben gecreëerd en de energie van de andere dames is gelijk te voelen als je de ruimte inloopt. Dit is enorm prettig.
Ineens is het delen van ervaringen en soms je diepste geheimen, je kwestbaar opstellen niet meer zo eng. Hoe meer je naar de verhalen van anderen luistert hoe meer je jezelf erin gaat herkennen. Het geeft je het gevoel dat je niet alleen bent en ik heb veel kunnen leren van de andere dames op de retreat. Ook Nada en Anne hebben genoeg kennis in huis om je te voorzien van verschillende soorten technieken waar je behoefte aan hebt; dit verschilt van breath work to sacred sexuality.
Ik heb op dit retreat zeker een begin gemaakt naar het vinden van de ware ik en ben dankbaar dat zij dit stukje in mij hebben geopend. Ik raad een ieder aan dit een keer mee te maken. Het voelt enorm liefdevol en je leert veel dingen over jezelf waar je in het “normale drukke leven” niet bij stil staat. Wees lief voor jezelf en gun jezelf tijd en extra aandacht, we are all a goddess and deserve it!
Speaking of goddesses; check de sieraden van Anne die zij presenteert op de retreats. Ik heb mezelf getrakteerd op 1 van haar mooie creaties en ben er erg blij mee :-)”

Ayesha Mohan (29)

My first (but not my last) healing circle!

Google: A healing circle consists of people who sit together in a talking circle, in prayer, in ceremony, and are committed to helping one another and to each other’s healing.These words arent enough to describe experience with Nada and Anne.

My journey started the day before when I had to find something importnat of mine to bring to the ceremony. Usually I would take out my mother’s rosary. But for the first time in my whole life.. I felt like I wanted to bring something that was truly mine! But what?

WHO AM I WITHOUT MY TRAUMA? 
It was the first time I ever asked myself this question. This became the intention for this healing circle. I wanted to explore who Daniela is without all the pain. I wanted to truly connect, have fun, enjoy, be open to spirituality and just LIVE! I felt so inadequate at first. Like I was bot spiritual enough to be there. “Everyone looked so spiritual” I thought. After listening to everyone’s story I dropped my inhabitions because I could see that we where all in the same journey! It helped so much that t Anne and Nada made sure to make everyone feel welcome and made the circle not to “spiriwiri” as they call it.

During the circle we shared our stories, we cried, we laughed, we danced our asses off, we meditated, learned about breathwork and talked about our sacred sexuality.

I now understand why society is committed to tear women apart… we are too powerfull when we come together! I am so grateful for the amazing insight that this healing circle brought me: I wanted to move on from surviving into living!

Daniela Kura (33)

“Wat een fijne, warme en leerzame dag was dit. Ik vond het best spannend, maar voelde me gelijk welkom. Zo bijzonder hoe je in zo’n korte tijd verbinding kunt voelen met elkaar. De dag zelf was een hele fijne mix tussen bezig zijn met ’t lichaam en de geest, waar ik weer veel ben opgestoken over bijvoorbeeld breathwork en hartmeditatie. Tip; ik kwam pas ’s avonds laat thuis en moest de volgende dag vroeg weer werken. Geef jezelf een momentje om alle indrukken te verwerken en na te genieten van deze inspirerende dag.”

 

 

Micha Windgassen (32)