Coaching

a c h t e r g r o n d

Opleidingen en kennis

Ik ben afgestudeerd aan de Tantric Institute of Integrated Sexuality (Layla Martin©) als

Sex, Love & Relationship Coach gespecialiseerd in vrouwelijke seksualiteit. 


In de coaching methodes waar ik mee werk wordt uitgegaan van een holistische benadering. Kennis uit de wetenschap, (neuro)biologie en psychologie wordt gecombineerd met wijsheden en beoefening uit oude spirituele tradities, zoals lichaams- en energiewerk uit de Tantra en het Taoïsme. Een fantastische combinatie als je het mij vraagt. 


Verder is de inhoud van mijn coaching (en al mijn aanbod) gebaseerd op levenservaringen en verschillende opleidingen in het veld (zie mijn About pagina).

b e t e k e n i s

Wat betekent coaching voor mij?

Door middel van coaching kan ik jou inspireren en motiveren om samen het diepere werk te te verrichten rondom zelfliefde, seksualiteit en/of jouw liefdesrelaties. Ik kan je begeleiden om wegen naar binnen te vinden en de gewoonten en conditioneringen te onderzoeken die jou klein houden. Daarmee kan ik je helpen om te groeien in jouw bewustzijn én in jouw prestaties. Stappen zetten in jouw persoonlijke reis en meer in lijn komen met jouw hart, jouw lijf, jouw emoties, jouw sensualiteit, jouw vrouw zijn, jouw natuurlijke essentie.
<

mijn verhaal

Over mij

Mijn leven was altijd bewogen en ik ben zelf heel vaak tegen de spreekwoordelijke lamp gelopen. Angsten, depressie, dwangmatig gedrag en verslavingen zijn mij niet onbekend. Met keihard vallen en oneindig veel opstaan heb ik het leven ten volste geleefd en heb ik zoveel geleerd van dit grootse proces, waar ik uiteraard nog steeds in zit.

Mijn lessen neem ik mee in de begeleiding die ik bied. Het kan alleen al heel waardevol zijn als iemand begrijpt waar je in zit. Mijn aanpak is rauw, eerlijk, liefdevol. We gaan voor het diepere werk, gaan onszelf ontpellen en de donkerte recht aankijken. Dit alles met een flinke dosis humor en nuchterheid. Want we moeten natuurlijk wel met beide benen op aarde blijven. 


Down to Earth Women komt recht vanuit mijn hart en ziel. Met veel passie en enthousiasme neem ik elke vrouw graag mee in deze thema’s, die volgens mij zeer van belang zijn.

c o a c h i n g

Voor vrouwen

Ik geef mijn sessies in de vorm van een vrouwencirkel waar ruimte is voor vertraging, aandacht, warmte, sensualiteit, muziek en dans. In een veilige ruimte die we samen creëren kun jij volledig jezelf zijn en kunnen we beiden open en eerlijk kunnen communiceren.


Door middel van verdiepende gesprekken, meditatie, visualisatie, adem,- energie,- en lichaamswerk onderzoeken we jouw lijf en lagen van conditionering. Je kunt jezelf en jouw emoties op een dieper niveau leren kennen en jouw fantastische lijf inzetten om te werken met alles dat zich aandient. 


Mijn sessies vinden zowel online als offline plaats ~ dit hangt er van of ik in Nederland ben. Soms is het even wennen, maar mijn ervaring is dat het online even waardevol is als offline. 

m e t h o d e

VITA™ Coaching

Deze methode richt zich op de bereidheid en het begrip om cliënten door een pleasure and purification cycle te begeleiden. We kunnen ons bewuster worden van onze schaduwkanten (weerstand, blokkades, onzekerheden en angsten) om vervolgens een veilige container te creëren waarin deze stukken er mogen zijn. Waar ze omarmd mogen worden, zodat ze gevoeld en geïntegreerd kunnen worden. Hierdoor kunnen moeilijke stukken bevrijd worden, kunnen we leren effectief los te laten, kunnen we ons weer vrijer bewegen in ons lijf en meer in ons leven uitnodigen van waar we naar verlangen.

p r i c i n g
IT’S SO WORTH IT TO INVEST IN YOURSELF

Prijsopbouw 2022

Kennismakingsgesprek 30 minuten = €0,-.

Hierna gaan we samen een traject aan of niet.


Coachingstraject van 6 sessies = €850,- (6 – 12 weken)

Een traject van 6 sessies is altijd helend, informatief en transformatief. Echter zijn 6 sessies soms slechts een begin. Bij een vervolgtraject krijg je altijd €100,- korting.


Ik werk alleen met Coachingstrajecten, niet met losse sessies,

omdat het belangrijk is dat jij comitted bent een transformatief proces met mij aan te gaan.


Alle prijzen zijn inclusief BTW.

c o a c h i n g

Relationship Transformation

Ieder mens en ieder koppel is anders. Soms bewegen we ons traag, omdat delen van ons veel aandacht vragen. Soms is het duidelijk waar we aan willen werken, soms komt er van alles voorbij. Het kan zijn dat we elke sessie een ander thema kunnen behandelen, het kan ook zijn dat we het hele traject nodig hebben voor één thema.  Soms voelen 6 sessies als een begin. Altijd zijn sessies waardevol. Waarom?

 

Omdat jullie intentioneel stil komen te staan en aandacht brengen naar… jullie. Als individu en naar jullie als team. Naar jullie relatie en jullie manier van verbinden met elkaar. 

 

Ik breng mijn relatiecoaching nuchter en liefdevol, met humor en plezier, waar ruimte is voor diepgang en intensiteit. Je krijgt veel huiswerk en wordt echt aan het werk gezet. En ja, het is de bedoeling dat je opdaagt voor jezelf en voor jullie relatie, maar dat betekent niet dat je alles altijd helemaal perfect hoeft te doen. Alles is onderdeel van jouw proces, jouw levensproces, jouw persoonlijke helingsproces, jullie relationele proces. 

 

Omarm dus jouw proces. Daag op voor jezelf, voor elkaar. Wees niet te streng voor jezelf, wees intentioneel en liefdevol, naar jezelf en naar je partner. Als jij je durft open te stellen en het voornemen hebt om je best te doen… dan is dit traject al geslaagd en kun je nu al trots zijn.

 

Prijsopbouw relatiecoaching 2022

Kennismakingsgesprek 30 minuten = €0,-.

Hierna gaan we samen een traject aan of niet.


Coachingstraject van 6 sessies = €1150,- (12 weken)

Bij een vervolgtraject krijgen jullie altijd €100,- korting.

 

Ik werk alleen met Coachingstrajecten, niet met losse sessies,

omdat het belangrijk is dat jullie comitted zijn een transformatief proces met mij aan te gaan.

 

Mijn coaching vindt online plaats en is bedoeld voor koppels
die het verlangen hebben bij elkaar te zijn/blijven én…

~ elkaar beter willen leren begrijpen;

~ op zoek zijn naar verdieping in de relatie;
~ samen willen groeien (als mens en als team: psychisch, spiritueel, emotioneel, seksueel). 

 

Thema’s die aan bod kunnen komen:

~ Communicatiestijlen en verbinding;

~ Samen helen (innerlijk kind werk, elkaars triggers, wonden en behoeften kennen);

~ Lichaams- en energiewerk (denk aan ademwerk);

~ Mannelijke en vrouwelijke energie balanceren;

– Tantra, seksualiteit en intimiteit.

 

Als Sex, Love & Relationship Coach heb ik al veel ervaring met dit werk en deze thema’s.
Ik heb voornamelijk veel met vrouwen gewerkt en bied het nu ook aan koppels. 

 

Alle prijzen zijn inclusief BTW.

i n h o u d e l i j k

Wat kun je verwachten?

Met mijn coachingstrajecten bied ik:

 

╰ een safe container voor heling en transformatie;
╰ aandacht, liefde en hulpmiddelen in 75 minuten durende 1-op-1 sessies;
╰ duidelijkheid rondom doelen en verlangens;
╰ waardevolle opdrachten om mee aan de slag te gaan;
╰ op maat gemaakte meditaties en opdrachten;
╰ tussentijdse support via e-mail & whatsapp;
╰ uitgebreid naslagwerk van inzichten, huiswerk en mogelijke vervolg stappen.

 

 
 

Je kunt een 1:1 traject met mij zien als een bijzonder cadeau aan jezelf.

c o a c h i n g

Sex, Love & Relationships

Tot en met het einde van het jaar zit ik vol voor zowel vrouwen als de koppelscoaching.


Als je een interesse hebt in een traject kun je je inschrijven voor de wachtlijst.
Dan neem ik contact met je op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.