1:1 Coaching

a c h t e r g r o n d

Opleidingen en kennis

Ik ben afgestudeerd aan de Tantric Institute of Integrated Sexuality (Layla Martin©) als

Sex, Love & Relationship Coach gespecialiseerd in vrouwelijke seksualiteit en relatie transformatie


In de coaching methodes waar ik mee werk wordt uitgegaan van een holistische benadering. Kennis uit de wetenschap, (neuro)biologie en psychologie wordt gecombineerd met wijsheden en beoefening uit oude spirituele tradities, zoals lichaams- en energiewerk uit de Tantra en het Taoïsme. Een fantastische combinatie als je het mij vraagt. 


Verder is de inhoud van mijn coaching (en al mijn aanbod) gebaseerd op levenservaringen en verschillende opleidingen in het veld (zie mijn About pagina).

b e t e k e n i s

Wat betekent coaching voor mij?

Door middel van coaching kan ik jou inspireren en motiveren om samen het diepere werk te verrichten in jouw persoonlijke proces(sen).

Ik kan je begeleiden om wegen naar binnen te vinden en de gewoonten en conditioneringen te onderzoeken die jou klein houden. Daarmee kan ik je helpen om te groeien in jouw bewustzijn én in jouw prestaties. Stappen zetten in jouw persoonlijke reis en meer in lijn komen met jouw hart, jouw lijf, jouw emoties, jouw sensualiteit en seksualiteit, jouw (liefdes)relatie(s), vrouw-zijn en jouw natuurlijke essentie.
<

mijn verhaal

Over mij

Mijn leven was altijd bewogen en ik ben zelf heel vaak tegen de spreekwoordelijke lamp gelopen. Angsten, depressie, dwangmatig gedrag en verslavingen zijn mij niet onbekend. Met keihard vallen en oneindig veel opstaan heb ik het leven ten volste geleefd en heb ik zoveel geleerd van dit grootse proces, waar ik uiteraard nog steeds in zit.

Mijn lessen neem ik mee in de begeleiding die ik bied. Het kan alleen al heel waardevol zijn als iemand begrijpt waar je in zit. Mijn aanpak is rauw, eerlijk, liefdevol. We gaan voor het diepere werk, gaan onszelf ontpellen en de donkerte recht aankijken. Dit alles met een flinke dosis humor en nuchterheid. Want we moeten natuurlijk wel met beide benen op aarde blijven. 


Down to Earth Women komt recht vanuit mijn hart en ziel. Met veel passie en enthousiasme neem ik elke vrouw graag mee in deze thema’s, die volgens mij zeer van belang zijn.

c o a c h i n g

Voor vrouwen

Ik geef mijn sessies in de vorm van een vrouwencirkel waar ruimte is voor vertraging, aandacht, warmte, sensualiteit, muziek en dans. In een veilige ruimte die we samen creëren kun jij volledig jezelf zijn en kunnen we beiden open en eerlijk communiceren.


Door middel van verdiepende gesprekken, meditatie, visualisatie, adem,- energie,- en lichaamswerk onderzoeken we jouw lijf en lagen van conditionering. Je kunt jezelf en jouw emoties op een dieper niveau leren kennen en jouw fantastische lijf inzetten om te werken met alles dat zich aandient. 


Mijn sessies vinden zowel online als offline plaats ~ dit hangt er van of ik in Nederland ben. Soms is het even wennen, maar mijn ervaring is dat het online even waardevol is als offline. 

m e t h o d e

VITA™ Coaching

We kunnen ons bewuster worden van onze schaduwkanten (weerstand, blokkades, onzekerheden en angsten) om vervolgens een veilige container te creëren waarin deze stukken er mogen zijn. Waar ze omarmd mogen worden, zodat ze gevoeld en geïntegreerd kunnen worden.

 

Hierdoor kunnen moeilijke stukken bevrijd worden, kunnen we leren effectief los te laten, kunnen we ons weer vrijer bewegen in ons lijf en meer in ons leven uitnodigen van waar we naar verlangen.

p r i c i n g
IT’S SO WORTH IT TO INVEST IN YOURSELF

Prijsopbouw 2023

Kennismakingsgesprek 30 minuten = €0,-.

Hierna gaan we samen een traject aan of niet.


Coachingstraject van 6 sessies voor vrouwen = €950,- (6 – 12 weken)

Een traject van 6 sessies is altijd helend, informatief en transformatief. Echter zijn 6 sessies soms slechts een begin. Bij een vervolgtraject krijg je altijd €50,- korting.


Ik werk alleen met Coachingstrajecten, niet met losse sessies,

omdat het belangrijk is dat jij comitted bent een transformatief proces met mij aan te gaan.


Alle prijzen zijn inclusief BTW.
Betalen in termijnen is mogelijk en kosteloos.

c o a c h i n g

Voor koppels

Mijn coaching vindt online plaats en is bedoeld voor koppels

die het verlangen hebben bij elkaar te zijn/blijven én…


~ elkaar beter willen leren begrijpen;

~ op zoek zijn naar verdieping in de relatie;
~ samen willen groeien (als mens en als team: psychisch, spiritueel, emotioneel, seksueel). 


Jullie zijn welkom als jullie vastzitten en aanlopen tegen blokkades, ruzies of stagnaties, en welkom als alles goed gaat, maar er toch een verlangen is naar meer verdieping. 


Het gaat er niet om dat we grote issues hebben, want er is altijd ruimte voor ontwikkeling en groei. We kunnen elkaar altijd beter leren begrijpen, samen helen van oude patronen en ervaringen uit onze jeugd. Beter leren communiceren, tools aanleren om te verbinden. Elkaar écht zien en horen, vooral op de momenten dat dat zo nodig is. 


We kunnen leren om makkelijker intiem met elkaar te zijn, door blokkades of ongemak heen te bewegen, elkaar leren begeren en met elkaar spelen. In relatie tot elkaar zijn we altijd elkaars spiegel. Met dit besef en met de juiste tools, inzet en liefde voor onze partner, draagt onze liefdesrelatie bij aan ons proces, onze persoonlijke en spirituele groei als mens. Elk mens is anders en elk koppel is uniek. Ik ervaar het als erg bijzonder om te mogen werken met koppels. Het voelt als een eer om even deel uit te mogen maken van een relatie tussen twee mensen, hun liefde en verbinding. In mijn coachingstrajecten flowen we samen en werken we met datgene wat we tegenkomen.

Thema’s die aan bod kunnen komen:


~ Tools voor communicatie en verbinding;


~ Samen helen
(psychologische opdrachten, elkaars triggers, patronen en wonden leren kennen);


~ Lichaams- en energiewerk
(denk aan meditatie, visualisatie en ademwerk);


~ Seksualiteit, verlangen en intimiteit
(praten over, oefeningen om mee aan de slag te gaan);


~ Waardevolle kennis over thema’s
(zoals seksuele energie, geven en ontvangen, collectieve conditioneringen, dynamieken, communicatiestijlen, orgasme, Tantrische en Taoïstische oefeningen, innerlijk kind werk, masculiene en feminiene energie).

c o a c h i n g

Voor koppels

 Prijsopbouw relatiecoaching 2023


Kennismakingsgesprek 30 minuten = €0,-.

Hierna gaan we samen een traject aan of niet.


Coachingstraject €1250,- (12 weken)


Een traject van 12 weken bestaat uit 6 online sessies van anderhalf uur, tussentijds huiswerk, op maat gemaakte opdrachten, audio’s en documenten en een uitgebreid naslagwerk van elke sessie. Sessies vinden eens per 2 weken plaats op dagen en tijden dat voor ons beiden goed uitkomt. Alles is mogelijk en in overleg met elkaar.


Bij een vervolgtraject krijgen jullie altijd €50,- korting.


Alle prijzen zijn inclusief BTW.
Betalen in termijnen is mogelijk en kosteloos.

Soms bewegen we ons traag, omdat delen van ons veel aandacht vragen. Soms is het duidelijk waar we aan willen werken, soms komen er onverwachte thema’s voorbij. Het kan zijn dat we elke sessie een ander thema kunnen behandelen, het kan ook zijn dat we het hele traject nodig hebben voor één thema.  Soms voelt één traject als een begin. Altijd is een traject waardevol. Waarom?


Omdat jullie intentioneel stil komen te staan en aandacht brengen naar… jullie. Als individu en naar jullie als team. Naar jullie relatie en jullie manier van verbinden met elkaar. 


Sommige stellen zijn al een heel leven bij elkaar, andere pas veel korter. Alle koppels die bij mij komen zijn op zoek naar… de diepere verbinding. Elkaar écht begrijpen en elkaar kunnen dragen.

i n h o u d e l i j k

Wat kun je verwachten?

Met mijn coachingstrajecten bied ik:


╰ een safe container voor heling en transformatie;
╰ aandacht, liefde en hulpmiddelen in 90 minuten durende 1-op-1 sessies;
╰ duidelijkheid rondom doelen en verlangens;
╰ waardevolle opdrachten om mee aan de slag te gaan;
╰ op maat gemaakte meditaties en opdrachten;
╰ tussentijdse support via e-mail & whatsapp;
╰ uitgebreid naslagwerk van inzichten, huiswerk en mogelijke vervolg stappen.

 

 
 

Je kunt een 1:1 traject met mij zien als een bijzonder cadeau aan jezelf.

c o a c h i n g

Sex, Love & Relationships

Vanaf maart 2023 ik plek voor een beperkt aantal trajecten (voor vrouwen & koppels). 


Als je een interesse hebt in een traject maar je hebt nog vragen, laat dan je gegevens achter.
Ik neem contact met je op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.