Month of Pleasure

online programma

Month of Pleasure

month of pleasure

Say whut?

In een besloten online omgeving leren we wat verbinding voor ons betekent.

 

Hoe we in ieder moment contact kunnen maken met ons prachtige lijf en met alles dat wij zijn…

 

…met ons lijf, ons gevoel en unieke energie, met onze sensualiteit en ons genot. Met ons hele vrouw-zijn.

 

We duiken in thema’s zoals Yin & Yang energie, voelen, overgave en heling. We leren verbinden met onze sensaties, ons hart, onze schoot en Inner Godin.

 

Voor meer dankbaarheid en eerbied voor ons heilige lijf. Meer genot en verbinding ~ in contact met onze unieke levensenergie.

 


De Month of Pleasure is een op zichzelf staand programma, maar dient ook als voorproefje/sneak preview op mijn jaartraining Remember. 


Als je meedoet met de Month of Pleasure krijg je €44 korting op Remember. 

waarde

What & Why

Een mini online programma:
4 weken met 4 thema’s; 

 

Een mooie online omgeving zowel te bereiken via laptop als telefoon;

 

Een maand lang geïnspireerd worden met waardevolle kennis, begeleide meditaties en opdrachtjes in de vorm van audio, video en document;

 

Interactie met andere vrouwen binnen het online speelspeld (optioneel);

 

Forever toegang tot alle content (je bepaalt dus je eigen tempo en kunt de oefeningen voor altijd blijven herhalen);


Een programma om jezelf uit te dagen, dieper te verbinden en bewustzijn te creëren;

 

Voor de diepere verbinding met jezelf en alles dat jij bent, vrouw.

Let’s talk money

Month of Pleasure €122.


* Je kunt het programma in 2 termijnen van een maand betalen, zonder extra kosten.

Zodra je je hebt aangemeld krijg je toegang tot de online omgeving en gaat jou reis van start. 

Month of Pleasure

Reviews

“Ik heb de Month of Pleasure als prettig ervaren en heb geleerd om stil te staan bij mij lijf en gevoel, het loslaten en de bewustwording van de conditioneringen. Ik ga zeker meenemen de stil staan momenten (aanraken van je lijf, het mogen zijn (ook op sombere dagen) en het totale bewustzijn van je eigen aandeel in het voelen). De verantwoordelijkheid terugpakken. 

Deze maand heeft absoluut bijgedragen aan mijn algehele gevoel van plezier en genot. Ook ervaar ik nu al meer overgave in mijn seksualiteit! Dank lieve Nada voor deze toffe Month of Pleasure, ik heb weer van je kennis genoten! Veel mee-gejournaled haha en weer veel kennis wijzer!”

Evelien (35)

“Ik wil met je delen dat ik echt merk dat ik meer pleasure ervaar op allerlei fronten, sinds deze maand! Dat de practices die je biedt echt zó krachtig zijn. En dat ik daar dus heel dankbaar voor ben. Ik heb echt het gevoel dat ik weer een aantal laagjes heb afgepeld.”

Sanne-Marieke (33)

“Door de Month of Pleasure heb ik voor mezelf een safe space gecreëerd waar ik nu erg graag kom. Ik heb ontzettend genoten van het gevoel van sisterhood door het persoonlijke delen. Het is mega waardevol om dagelijks in te checken en te beoefenen. Ik heb dit soort practices eindelijk meer in mijn leven kunnen integreren en ik voel nu veel meer verbinding met mijn hart en mijn schoot.”

Marcia (24)

“Ik ben erg blij dat ik heb meegedaan met het online programma van Nada. Liefdevol ben ik door haar meegenomen op een reis door mijn vrouwelijkheid en alles wat daar bij komt kijken. Ik vond het heel fijn om weer thuis te komen bij de vrouw in mij. Die was ik namelijk behoorlijk kwijt! Wat ik heb geleerd is dat er veel pijnplekken in mijn vrouw zitten. Wat ik heb gekregen zijn tools en rituelen om die pijn te helen en wat ik eraan heb overgehouden is dat ik weer tijd maak voor mezelf. Gezond eten lukt nu ineens ook veel beter. Dus heb er nog dagelijks profijt van. Dank je lieve Nada.”

Johanna (61)

“Door de online vrouwencirkels en het online programma doe ik nu een ochtendritueel, dankbaarheids,- borst,- & Yoni meditaties en dit is echt Life Changing voor mij geweest. Mijn bewustzijn is enorm gegroeid en ik voel me zoveel meer een completer mens inplaats van afgesneden (of raar) omdat ik me soms anders heb gevoeld dan anderen in mijn omgeving. Dit stukje was voor mij het laatste stukje wat ik nodig had in mijn heling. Dit allemaal door Nada’s programma. Echt inspirerend en duizendmaal dank!”

Roxane (34)