Reviews Online vrouwencirkels

iedereen heeft haar eigen verhaal

Ervaringen

Ondertussen heb ik al Nada haar online vrouwencirkels mee gedaan en binnenkort haar laatste nieuwe ‘Sensual Womb’ excited! Wat flow ik lekker op haar kennisgeving en onderwerpen. Tuurlijk merk je dat je meer aansluiting vind als je al met bepaalde onderwerpen bezig bent. Desondanks een meerwaarde aan kennis. Fijn bij te kunnen dragen aan het doorbreken van taboes en het maken van verbinding. Veel liefde voor jou mooie vrouw!”

Evelien Hordijk (35)

“De vrouwencirkels van Down to Earth women zijn echt een kadootje aan mezelf. De super fijne vibe van Nada, de kennis die zij deelt, de mooie lieve bijzondere vrouwen, samen zorgt dit elke keer weer voor een hele ontspannen verrijkende avond!”

Jill Rahantoknam (34)

“Wanneer vrouwen met elkaar in verbinding komen, kunnen ze juist de krachten bundelen. Ik vind het bijzonder hoe ook online die verbinding voelbaar is. Het is fijn om juist nu met elkaar te kunnen verbinden. Dingen met elkaar te kunnen delen en te luisteren naar de ander.”

Chloe Zeekaf (30)

“De Online Vrouwencirkels heb ik als superfijn ervaren. Nada is een echte spaceholder. Met veel liefde creëert ze een vertrouwde en intieme plek waar je dichter bij jezelf en andere vrouwen komt te staan.Met veel passie deelt ze haar uitgebreide kennis over spiritualiteit, zelfliefde, bewustzijn, bewustwording en verschillende vrouwenthema’s. Deze inspirerende sessies kan ik iedere vrouw aanraden die op zoek is naar verdieping of wat meer aandacht en tijd aan haarzelf wilt besteden.”

Kayleigh Bergwerff

(31)

Het is een warm bad in de vrouwencirkels bij Nada. Ze heeft een enorme gave om mensen zich op hun gemak te laten voelen. Het werk wat ze doet is zó belangrijk. Ik geniet elke keer weer om nieuwe dingen van andere vrouwen te leren in de cirkels.”

Loretta (31)

“Ik ging de Online Vrouwencirkels in zonder enige ervaring met meditatie of spiritualiteit. Ik denk dat ik twee keer een lesje yoga had gevolgd op de sportschool. Ik was dus redelijk zenuwachtig en geen flauw idee wat ik kon verwachten en of het überhaupt iets voor mij zou zijn want ik kan niet zo goed tegen zweverig gedoe. Maar al vanaf moment één voelde ik me ontzettend op mijn gemak. Nada heeft een hele relaxte, wellicht Rotterdamse, manier van mediteren, praten en dingen uitleggen. Niks moest. Alles mocht. Ik durfde bijvoorbeeld niet te delen maar er is nooit druk op me gelegd en ik voelde me alsnog een deel uitmaken van de groep. Ik vond het een hele mooie ervaring waar ik echt veel van heb opgestoken. De borst massage, womb meditatie maar vooral het krachtige gevoel van wij vrouwen onder elkaar, van elkaar leren en elkaar inspireren, vond ik heel bijzonder.”

Ilja Sofia (28)

“Ik ging meedoen met de cirkels eigenlijk zonder enige verwachting en wat was het leuk om te doen! Ik ben er echt wijzer van geworden en bewuster. En dat is een prettige verandering. Verder lag de druk er niet zo hoog op, maar was het lekker laagdrempelig. Vond ik erg fijn.”

 

Diewertje Overbeeke (29)

“De Online Vrouwencirkels zijn voor mij echt een ‘selfcare’ momentje. M’n eigen sacred space creëeren en heerlijk verbinden met andere mooie vrouwen. Elke keer krijg je meer en andere informatie, omdat er steeds andere vrouwen bij zijn. De sfeer is altijd heel prettig en er is genoeg ruimte voor iedereen om er te mogen zijn.

Jascha Boersema (24)