Gifts

Je kunt hier een cadeautje uitkiezen (of stiekem 2)!
Zo kun je even proeven van wat ik te bieden heb en of dit bij je past.

Mediteren kan in allerlei vormen en maten. Soms is het fijn om je door een meditatie heen te laten begeleiden. Met deze Chakra meditatie maak ik je bewust van de verschillende energiepunten in je lijf en proberen we te werken met die energie. 

 

Het enige dat je nodig hebt is een fijne plek waar je kunt zitten op een stoel of op een (meditatie)kussen. Waar je een actieve houding kunt hebben met een rechte rug, maar ook ontspannen.

 

Luister naar de audio (het liefste met oordopjes), probeer gefocust te zijn, je aandacht erbij te houden en je over te geven.

 

Als dit nieuw voor je is zul je merken dat hoe vaker je dit oefent, hoe makkelijker en fijner het wordt.

Ben je geïnteresseerd in mijn thema’s of mijn programma’ s? Wil je eerst meer weten? Lees dan mijn Booklet.

 

Tegenwoordig ervaren wij als mensen veel stress. Onder andere door de consumptiemaatschappij waarin wij leven zijn wij onbewust geprogrammeerd om alleen maar te presteren.  Daarnaast heeft er in de afgelopen decennia nogal wat ongelijkheid en onderdrukking plaatsgevonden. We zijn daarom een beetje ‘vergeten’ hoe we in verbinding kunnen staan met onsZelf, met ons lijf en met het leven.

 

In dit Booklet geef ik jullie  een korte intro over onze geschiedenis en uitleg over hoe wij onze kwaliteiten als vrouw kunnen (her)vinden door het samenkomen met andere vrouwen en spirituele beoefening.