Healing Ceremonie

Wauw lieve vrouw, 
Wat bijzonder dat je de roeping voelt om samen te werken met een bijzonder medicijn. Straight from Mother Nature.

De investering voor dit vrouwenretreat is €295. Je kunt jouw deelname bevestigen (en plek reserveren) door een aanbetaling van €100 te doen. Ik neem vervolgens contact met je op voor een gesprekje. We besluiten samen of we een samenwerking aangaan. Zo niet, krijg je je geld terug gestort.

16 maart 2024 vanaf 16.00 - 17 maart tot 12.00

Op 16 maart komen we samen met een groep vrouwen om onszelf op een diep niveau te ontmoeten. Door middel van vrouwenwerk (in contact met ons lijf, onze adem en stem) bereiden we onszelf en elkaar voor op een bijzondere ceremonie, waar we mee beginnen zodra de zon onder gaat.

 

Tijdens de ceremonie begeleid ik jou op een innerlijke reis in samenwerking met cacao en de paddenstoel. Dit is niet voor iedereen, maar als dit je roept kan het een prachtig medicijn zijn. Een plant waaraan je je mag overgeven en een reis die kan bijdragen aan verdieping, verbinding en heling binnen jouw persoonlijke processen.

 

Psstt, this is gonna be magical.

Wat kun je verwachten?

 

~  Een vrouwentempel waar ruimte is voor alles dat jij bent.

~ Liefdevolle en professionele down to earth begeleiding;

~ Waardevolle beoefening zoals ademwerk en stembevrijding;

~ (Live) muziek voor de ziel;

~ Kwalitatief medicijn;

~ Overnachting en voedende maaltijden.

 

Mijn vrouwencirkels worden over het algemeen ervaren als: toegankelijk, bijzonder en down to earth.

wil je graag bij een volgende editie aanwezig zijn of heb je interesse in een 1:1 ceremonie? neem dan contact op of plan een kennismaking in.