Topics

Consciousness


Bewust worden, bewust voelen en bewust zijn. Bewust omgaan met dankbaarheid. Ons ego kennen, patronen zien en doorbreken.  Negatieve geloofsovertuigingen herkennen, accepteren en ombuigen. 


Minder denken, meer doen. Verbinding maken met ons hart en onze schoot. Bewust omgaan met ons lijf, bewust menstrueren.  Bewust zijn van natuurlijke cyclussen. Bewust kijken in de wereld waar wij in leven. Begrip en liefde voor de mensen om ons heen.

 
 
 
EMOTION & ENERGY


Werken met onze schaduwkanten. Het omarmen en liefhebben van al onze gevoelens. Het bewust worden van onze energiepunten en hier verbinding mee maken. Het (her)kennen van de verschillende energieën in ons en het inzetten voor meer levenskracht en levensenergie.


Praten over trauma, liefdevol omgaan met ons innerlijk kind. Leren over naar binnen keren, communiceren, accepteren en liefdevol verbinden met onsZelf.

 
 
 
FEMININE DIVINE


Contact maken met onze geschiedenis en op zoek gaan naar onze vergeten talenten.
Samen herinneren wat onze vrouwelijke krachten zijn. Het opnieuw leren verbinden met ons lijf, onze buik, onze borsten: onze heilige cyclus en en onze heilige schoot.

Meer in contact komen met onze sensualiteit. Hoe geef en ontvang jij liefde? Wat betekent het voor jou om vrouw te zijn? Hoe sta jij in relaties? Samen starten we dit waanzinnig mooie en veelbelovende onderzoek en ontdekken we wat het voor ons betekent om vrouw te zijn. 

Met als doel je eigen beste vriendin te worden, je eigen moeder, je eigen shaman. Voor heling van onsZelf en alle vrouwen in onze bloedlijn. Het verwerken van trauma, werken naar Zelfacceptatie, meer waardering voor wie wij zijn en in onze volledige kracht komen te staan.

 
 
RITUAL


Door middel van verschillende beoefening leren we over de verschillende thematiek en leren we vooral onszelf op een dieper niveau kennen. We leren hoe we magie kunnen creëren,- met elkaar en voor ons (Hogere) zelf.


Dit doen we onder andere door middel van schrijfopdrachten, visualisaties, meditaties en ademwerk. Ook door middel van dans, zang, lichaams- en energiewerk. 


Opdrachten om mee aan de slag te gaan, stof om over na te denken en rituelen om in ons dagelijks leven toe te passen. 

 

Tot slot delen we met elkaar: onze verhalen, gevoelens en ervaringen. Om in communicatie met elkaar van elkaar te leren, elkaar te inspireren en motiveren en diepe verbondenheid in sisterhood met elkaar te ervaren.