Reviews Healing Ceremonies

“Ik vroeg Nada of ze mij iets fijns, iets eenmaligs kon bieden in een week waarin ik aan meer zelfzorg wilde doen. Met een intentie van laten leiden, ontvangen, kwetsbaar mogen zijn. Ik ben iemand die nogal veel in het hoofd zit dus was ook wat nerveus of het allemaal ging lukken wat Nada voor mij bedacht had. Daarnaast (dat ga ik niet ontkennen) kan ik kritisch zijn door m’n eigen vakgebied als psycholoog. De ceremonie is een van de mooiste dingen waar ik op terug kijk het afgelopen jaar.

 

Ik kon me volledig overgeven onder haar begeleiding (en een beetje door de cacao) met mooie ontmoetingen met mijn innerlijk kind, mijn wijze indianen vrouw EN m’n dansende vibrerende paarse visje! (Sorry alleen voor insiders 😜).

 

Ik weet niet of dit de beste manier is van een review schrijven want sommige ‘hoofd’ mensen 🙋🏼‍♀️ haken door bovenstaand misschien meteen af, maar ik kan je verzekeren dat deze prachtige vrouw/coach met al haar kennis en liefde, je leert je hoofd los te laten, zorgt voor een grotere connectie met je lijf, feilloos bij je aansluit en ook nog met de voetjes op de vloer blijft.

 

Dit is een cadeautje voor jezelf. Niet te lang twijfelen. Dit wil je. Je gaat er geen spijt van krijgen. Voor een ieder goed in ons drukke soms wat chaotisch bestaan waarin zoveel moet dat we soms de connectie met ons hart verliezen.”

Fleur Landa (36)

“Lieve Nada, met een warme energie heb je mij ontvangen voor een 1 op 1 cacao ceremonie en zijn we samen gaan verbinden en reizen. Ik voelde mij op mijn gemak bij jou en in jouw Sacred space. Gedragen… De meditatie was echt heel bijzonder. Contact maken met mijn lichaam en vrouwelijke energie is gelukt. In alle vrijheid. Dankjewel!”

Fatima Dekker (36)