Hey, Godin!

YES VROUW!
Schrijf je hier in voor de (gratis) Godinnen Challenge
Aangenaam, mijn naam is Nada.
  1. Mag ik jou inspireren en motiveren om de verbinding aan te gaan met jezelf?

     

  2. Zodat je jezelf leert omarmen met alles dat je bent.

     

  3. Al jaren breng ik vrouwen samen en laat ik ze kennis maken met simpele tools… om de Godin van hun eigen leven te worden.

WORD DE GODIN VAN JE EIGEN LEVEN

Wat houdt dit in?

 

Opdagen voor jezelf. ・ Bewust stilstaan bij dat wat je voelt. ・ Eerbied en liefde ontwikkelen voor je (bijzondere) lijf. ・ Je grenzen leren aangeven en verlangens leren uitspreken. ・ Steeds meer kunnen genieten van seksualiteit en intimiteit – met jezelf en eventueel met een partner. ・ In contact staan met je vrouwelijkheid. ・ Altijd weten wat je nodig hebt én dit aan jezelf kunnen geven. 


Het betekent dat je steeds vaker ervaart dat je een ware Godin bent en dat je helemaal goed bent, zelfs sexy bent, met werkelijk waar alles dat je bent. 


Belangrijk om hiervoor dagelijks een momentje voor jezelf te kunnen creëren. Ik weet dat dit best lastig kan zijn in ons drukke bestaan en daarom neem ik je graag mee en daag ik je uit in deze 1-week-Godinnen-Challenge.


What to expect?


~ Je ontvangt van mij  een week lang dagelijkse mails met simpele oefeningen om aandacht te besteden aan jouw mooie lijf en vrouwelijke proces;


Als je je hebt ingeschreven, gaan we de dag erna van start.

Geniet er van!!!

Bekijk de video voor meer info & meld je aan!