Hey, Godin!

YES VROUW!
Schrijf je hier in voor de (gratis) Godinnen Challenge
Aangenaam, mijn naam is Nada.
  1. Mag ik jou inspireren en motiveren om de verbinding aan te gaan met jezelf?

     

  2. Zodat je jezelf leert omarmen met alles dat je bent.

     

  3. Al jaren breng ik vrouwen samen en laat ik ze kennis maken met simpele tools… om de Godin van hun eigen leven te worden.

WORD DE GODIN VAN JE EIGEN LEVEN

Wat houdt dat in?

Opdagen voor onszelf. ・ Bewust stilstaan bij dat wat we voelen. ・ Eerbied en liefde ontwikkelen voor ons heilige lijf. ・ Onze grenzen leren aangeven en verlangens leren uitspreken. ・ Steeds meer kunnen genieten van seksualiteit en intimiteit – met onszelf, eventueel met een partner. ・ In contact staan met onze vrouwelijkheid. ・ Altijd weten wat we nodig hebben én dit aan onszelf kunnen geven. 


Het betekent dat we steeds vaker ervaren dat we een ware Godin zijn en dat we helemaal goed zijn, zelfs sexy zijn, met werkelijk waar alles dat we zijn. 


Het is belangrijk om dagelijks een momentje voor jezelf te kunnen creëren. Ik weet dat dit best lastig kan zijn in ons drukke bestaan en daarom neem ik je graag mee in deze 1-week-challenge.


What to expect?


~ Je ontvangt van mij  een week lang dagelijkse mails met simpele oefeningen om aandacht te besteden aan jouw mooie lijf en vrouwelijke proces;


Als je je hebt ingeschreven, gaan we de dag erna van start.

Geniet er van!!!

Bekijk de video voor meer info & meld je aan!