Ceremonies in Rotterdam

Cacao Ceremony


1 op 1 | Self Love ritual


We komen samen in ceremonie waar ruimte is voor jou en jouw proces. Je kunt bepaalde thema’s of intenties meenemen, iets waar je tegenaan loopt of een bepaald verlangen. De hoofd intentie van al mijn ceremonies is
zelfliefde. In drie uur tijd geven we aandacht aan jou, aan jouw mooie lijf en jouw vrouw-zijn, en geven we liefde aan de stukken in jou die dat nodig hebben. 


Cacao is een heilig medicijn (afkomstig van een boom) en wordt in Midden- en Zuid Amerika al eeuwenlang gebruikt voor heling en spirituele groei. Cacao zorgt dat ons bloed sneller gaat stromen en opent ons hart op verschillende lagen.  De werkende stoffen in cacao zijn fenylalanine en theobromine. 

  Waarom zou je dit willen?


  ☼ Het is een heerlijke vrouwelijke aangelegenheid in ceremonie. Je kunt het zien als een cadeautje aan jezelf;


  ☼ Je stopt deze tijd in jezelf, en brengt liefdevolle aandacht naar jouw proces. Dit verdien je en doe je uit zelfliefde. 


  ☼ Je kunt een diepe verbinding voelen met jezelf, jouw lijf, sensualiteit en jouw vrouw-zijn;


  ☼ Je kunt mooie inzichten vergaren;


  ☼ Je kunt (emotionele) blokkades los laten;


  ☼ Je kunt zelfliefde op een dieper niveau ervaren;


  ☼ Je kunt genieten van ritueel in sisterhood en gewoon zijn.

  Wat kun je verwachten?


  Ik bied mijn ceremonies volledig aan in mijn stijl. Je komt aan in een super veilige ruimte waar je even niets hoeft, waar je mag ontspannen en ontvangen. Je senses worden geprikkeld door de geuren, smaken en texturen die ik bied binnen mijn Sacred Space. Ritueel in sisterhood, muziek voor de ziel, begeleide Godinnen meditaties, een luisterend oor en waardevolle ondersteuning van mijn kant. 

  We maken gebruik van de heilige planten om het hart te openen, dieper in proces te zakken, waarna ik jou begeleid door een innerlijke reis. Door middel van verschillende tools, starten we een interne zoektocht voor dieper contact met wie jij bent. We go with the flow, er kan van alles voorbij komen. Denk aan: verdiepende vragen, meditatie, visualisatie, ademwerk, innerkindwerk, spiegelwerk, dans en zang. 


  Uiteraard is alles in overleg, jij doet alleen wat goed en veilig voelt voor jou. Jij leidt, ik ondersteun en reik tools en practices aan waar nodig. We creëren deze reis samen. Het allerbelangrijkste is dat jij je veilig en gedragen voelt. Dat gezegd hebbende kan het zijn dat we soms juist met moeilijke, pijnlijke stukken werken. Blokkades die loskomen, emoties die er uit willen. Alles mag er zijn. Juist door alles te omarmen, kunnen we helen en groeien in ons proces.