Ons Heilige Lijf Eren

Ons Heilige Lijf Eren

Net als jij heb ik mijn hele leven gedacht en gevoeld dat mijn lichaam er niet zo uit zou moeten zien (als dat ze deed). 

Ik vond dat het er anders uit moest zien, net iets anders, net wat strakker of wat groter of wat kleiner. Net wat beter. In ieder geval anders.

Net als jij heb ik nooit geleerd dat ik mijn lijf mag aanraken, dat ik haar mag liefhebben en eren. Ik heb nooit geleerd dat mijn lijf energetisch, ontzettend wijs en intelligent is, en dat ik naar haar kan leren luisteren.

Niemand vertelde tijdens mijn jeugd dat ik genot mag ervaren, dat emoties door me heen mogen stromen en dat niets daarvan slecht is. Maar dat het onderdeel is van de natuur! 

Niemand bracht mij bij dat ik mijn lijf niet hoef te verwaarlozen of te negeren, maar dat ik er mee mag spelen, haar mag onderzoeken en van haar mag leren.

Net als jij heb ik mijn lijf afgekeurd, het verafschuwd en afgewezen. Ik heb het niet liefdevol aangeraakt of vastgehouden. Ik heb het niet geëerd en gerespecteerd. Ik heb het niet gevoeld, van binnen uit, en geluisterd naar wat ze écht nodig had.

In plaats daarvan stopte ik er vooral van alles in, met de focus op hoe het eruit zag. Ook wat anderen er van zouden vinden en natuurlijk voldeed dat nooooit. Ik was niet bezig met háár. Dankbaar voor haar zijn, haar verzorgen en liefde geven. Ik was bezig met de extenre wereld en hun oordeel, waardoor ik zelf ook alleen maar oordeel had op mijn lijf. Te dik, te dun, te slap, te onhandig, te lelijk, te saai.

Ik ging er van uit dat het allemaal wel goed zou komen. En gelukkig kwam het ook goed, want mijn lijf is zo sterk. 

Mijn lijf is een
fucking power house.
Wat als jij dagelijks geprikkeld en geïnspireerd zou worden om de relatie met jouw lijf te veranderen? ~ Mijn online programma’s bieden praktische tools en begeleide oefeningen om hiermee aan de slag te gaan. 

Wie ben ik eigenlijk?

Mijn naam is Nada, een geboren en getogen Rotterdamse. Mensen (en hun relaties), emoties, verdiepende gesprekken, persoonlijke ontwikkeling, reizen en gezonde voeding zijn mijn grote passies. 

Verder schrijf ik graag en deel ik mijn levenslessen met de wereld.

 Voor meer info over mij(n opleidingen) en mijn werk verwijs ik je door naar de rest van mijn website:

Geen reactie's

Geef een reactie