Rise Up Women’s Retreat

Down to Earth Women goes international!

 
Want to get away for a beautiful weekend in nature?

I’ve had the the opportunity to offer my Women’s Retreat at several places in Europe and I’m planning to continue this work abroad. 


What to expect from the retreat?

❀ Find peace in yourself, ground yourself and feel your strength;

☞ From your head, into your body: feeling who and what you are;

❀ Connecting with your heart and all the other chakras.

☞ Start working with your magnificent body;

☞ Integrate knowledge and raise your consciousness;

☞ Find love and compassion towards yourself;

❀ Connecting with other women and experiencing sisterhood;

☞ Insights, inspiration and valuable practices;

❀ Share, dance, enjoy; a super fun day!


Program

What I’m offering on a day like this is a combination of valuable knowledge and practices. Together we create a safe container to really let our true self been seen. We can raise our consciousness and use our sacred bodies to work with our stories, old patterns and conditioning,- for healing and growth. In sisterhood we can rise up and heal. 


The retreat contains – information, sharing moments, writing assignments, meditations, beautiful music, ceremony, dance and movement.


The ticket price is inclusive of tea, fruit, cacao and a vegetarian diner. After this retreat you will be inspired and have practical tools to use on your personal journey.


If you want to celebrate the fact that you are a woman on this amazing Mother Planet and you are eager to keep growing and evolving as a spiritual human being, you should definitely come to Down to Earth Women’s Retreat!


New retreats will take place in 2022. Dates will follow soon.

Practical


Wij, Nada en Anne, organiseren onze
Rise Up Women’s Retreats
in Rotterdam en Amsterdam. 


Wij geloven in de kracht van het vrouw zijn. Door samen te komen, samen te dansen en te delen, kunnen wij elkaar inspireren en meer verbinding vinden. Meer verbinding met elkaar, in onszelf en met het leven. Voor alle vrouwen die de behoefte voelen om samen te komen faciliteren wij een vol weekendprogramma.


Waar & wanneer


De eerstvolgende edities in 2022 worden zo snel mogelijk bekend gemaakt. 


Rise Up Retreat in Rotterdam

Locatie: Spiritueel Centrum Sensibel (Capelle a/d IJssel). Data: 5 & 6 maart

 

Rise Up Retreat in Amsterdam
Locatie: Pop-Up locatie O2 Club van Laura Hof. Data: 26 & 27 maart


Tijden dag 1: 09.30 – 19.30 uur
Tijden dag 2: 09.30 – 20.30 uur


IT’S SO WORTH IT TO INVEST IN YOURSELF


Onze prijs voor een geheel weekend inclusief voedzaam eten, cacao ceremony, waardevolle teachings, sisterhood & heling is €244,- Je kunt ook één dag komen (beperkt aantal tickets beschikbaar) voor de prijs van €144,-.


Voor de echte deep dive raden wij aan een geheel weekend bij te wonen. Dit kan zo ontzettend waardevol en transformatief zijn! Dat gezegd hebbende: Doe wat kan en goed voelt. De eerste dag is ook al super, super magisch!


Betalen in termijnen is mogelijk. Vraag ons naar de mogelijkheden.

 
Kom naar het Rise Up Women’s Retreat en laat jezelf onderdompelen in sweet womanhood. 

Programma


We bieden een gevarieerd programma waarin veel kennis wordt gedeeld en we je uitdagen om uit je comfortzone te treden, because that is where the magic happens.
Na deze dag(en) ben je geïnspireerd en heb je praktische tools om zelf mee aan de slag te gaan.

 
Expect nothing, experience everything


Breathwork ☼ Journaling ☼ Sharing ☼ Transformational practices ☼ Lectures ☼ Self Love ☼ Dancing & Movement ☼ Joy & Laughter ☼ Meditations & Mindfulness ☼ Kundalini Yoga ☼ Cacao Ceremony ☼ Sound Healing. 

 

Day 1
Return of the Feminine
Tijdens de eerste dag leren we meer over Yin & Yang energie en hoe het vrouwelijke kan bijdragen aan meer balans in de wereld. Door middel van meditatie, ademwerk, dans en beweging ontdekken we meer over ons heilige lijf. 


Day 2

Our Energy Body
Tijdens de tweede dag gaan we meer verdiepen. We kunnen ons energetische lijf en onze sensualiteit inzetten om onszelf op een dieper niveau te leren kennen en te helen van trauma en conditionering. 


➠ Je kunt er dus voor kiezen om het hele weekend deel te nemen, of alleen de eerste dag. Alle vrouwen die al meededen met de eerste dag, kunnen deelnemen aan de tweede dag.

 

Een belangrijk onderdeel van dit retreat is dat je in overgave durft te zijn.  Vertrouw op ons, vertrouw op jezelf en op elkaar. Durf jezelf in het diepe te gooien. We zullen je opvangen met onvoorwaardelijke liefde, diep respect en warme geborgenheid. 

 
Drinks & Food

 

Gedurende het gehele weekend is er water, thee, noten en fruit. We serveren vegetarische maaltijden en tussendoortjes. Als je vegan bent of allergieën hebt, dan houden we hier rekening mee.

 

reviews, tickets & foto's
t's wrok together

in 8 edities gingen al 97 vrouwen je voor! zij delen hun verhaal en ervaringen.
tickets
Ontmoet gelijke sisters en ervaar de kracht en wijsheid die ontstaat als vrouwen samen verbinden. 


"Het is elke keer weer een prachtig feest om samen te komen met vrouwen en onze harten met elkaar te delen."

Why (not)?

Wil jij je meer verdiepen in spirituele beoefening, in de kracht van het vrouw zijn en ben je op zoek naar praktische tools voor meer verbinding in jouw leven? Ben je er klaar voor om je te verbinden met andere vrouwen, meer uit het leven te halen en op een leuke, speelse manier contact te maken met je eigen lijf en te connecten met jezelf op zielsniveau? Zeg dan JA tegen deze dag en reserveer meteen je spot. 

 

Voel je enorm veel angst en weerstand? Ben je verlegen of oordelend? Weet je niet wat je kunt verwachten of ben je bang dat het heel awkward wordt? Zeg dan JA tegen je angsten en overwin ze bij ons.

 

Wij proberen een ervaring neer te zetten voor ELKE vrouw. We zijn niet mega spiriwiri (zoals wij dat noemen hihi), maar gaan wel voor de diepere thema’s. We zullen niet claimen dat we alles weten, maar willen vrouwen graag samenbrengen. Op een toffe en toegankelijke manier bespreken we belangrijke thema’s en geven we oefeningen mee die volgens ons zó ontzettend van belang zijn. Die niet alleen van iedereen een beter mens kunnen maken, maar ook bijdragen aan een aarde in balans. 

Maatregelen


Met betrekking tot de situatie in de wereld, kiezen we ervoor om iedereen gezond te houden tijdens het Retreat. Hier wordt dus rekening mee gehouden qua hoeveelheid mensen in een ruimte en luchtcirculatie.

Echter zitten we wel met elkaar in een ruimte waar wordt gezongen en geademd. We willen jullie er daarom op attenderen dat als je  deelneemt, dat dit op je eigen risico is.

 

We vragen iedereen: mocht je klachten hebben of in de buurt zijn geweest van iemand met klachten, om dan niet deel te nemen aan ons retreat. We vertrouwen er op dat iedereen hier haar verantwoordelijkheid in neemt. 

Annuleren

Als je een ticket hebt gekocht rekenen wij op je deelname. Aangezien het programma met tijd en moeite is samengesteld én wij een kleine organisatie zijn, kunnen we het ticketgeld helaas niet terugvorderen. Wellicht kun je het ticket zelf doorverkopen of schenken aan een andere mooie vrouw die het nodig heeft. 

 

Mochten wij het retreat om wat voor reden dan ook moeten annuleren, krijgt iedereen natuurlijk het geld terug. 

Disclaimer

Wij geloven dat het verhogen van ons bewustzijn en spirituele beoefening iedereen kan helpen in haar persoonlijke groei. We zijn ervan overtuigd dat we elkaar in deze processen kunnen en mogen helpen. We hebben geen medische achtergrond, maar geloven er heilig in dat vrouwen baat hebben bij de levenslessen en beoefening die wij introduceren. Daarnaast zijn we wel getraind in de practices die wij delen en zijn we beiden in opleiding als holistisch coach. 

 

Misschien leer je ervan, misschien raak je geïnspireerd of misschien wil je je meer verdiepen in één van de thema’s. Misschien maakt het een hoop in je los en komt er iets naar boven, waar je wellicht mee aan de slag kunt binnen jouw persoonlijke proces. Hoe dan ook brengt dit retreat je dichter tot jezelf, vergaar je inzichten en leer je tools om vaker te beoefenen. 

 

Probeer te vertrouwen op je proces. Wat er tijdens dit retreat ook naar boven komt, is datgene waar je blijkbaar mee aan de slag mag. Vertrouw erop. 

 

Deelname aan dit retreat is volledig op eigen risico. Wij zijn niet aansprakelijk voor letsel of schade van enigerlei aard als gevolg van het verblijf en/of de activiteiten van de deelnemer, noch verlies of beschadigingen van eigendom. We hopen op je begrip.