Reviews Month of Pleasure

iedereen heeft haar eigen verhaal

Ervaringen

“Ik heb de Month of Pleasure als prettig ervaren en keek uit naar de begeleidende posts. Ik heb geleerd om stil te staan bij mij lijf en gevoel, het loslaten en de bewustwording van de conditioneringen. Ik ga zeker meenemen de stil staan momenten (borst massage, aanraken van je lijf, het mogen zijn (ook op sombere dagen) en het totale bewustzijn van je eigen aandeel in het voelen). De verantwoordelijkheid terugpakken. 

 

Deze maand heeft absoluut bijgedragen aan mijn algehele gevoel van plezier en genot. Ook ervaar ik nu al meer overgave in mijn seksualiteit! Dank lieve Nada voor deze toffe Month of Pleasure, ik heb weer van je kennis genoten! Veel mee-gejournaled haha en weer veel kennis wijzer!”

Evelien (35)

“Ik wil met je delen dat ik echt merk dat ik meer pleasure ervaar op allerlei fronten, sinds deze maand! Dat de practices die je biedt echt zó krachtig zijn. En dat ik daar dus heel dankbaar voor ben. Ik heb echt het gevoel dat ik weer een aantal laagjes heb afgepeld.”

Sanne-Marieke (33)

“Door de Month of Pleasure heb ik voor mezelf een safe space gecreëerd waar ik nu erg graag kom. Ik heb ontzettend genoten van het gevoel van sisterhood door het persoonlijke delen. Het is mega waardevol om dagelijks in te checken en te beoefenen. Ik heb dit soort practices eindelijk meer in mijn leven kunnen integreren en ik voel nu veel meer verbinding met mijn hart en mijn schoot.”

Marcia (24)

“Down to Earth Women is voor mij een belangrijk keerpunt geworden. Niet alleen een nieuw pad wat ik in wil slaan maar ook gewoontes en patronen die ik achter mij ga laten. Ik was op zoek naar iets nieuws, ik had behoefte aan verdieping, nieuwe inzichten, nieuwe gezichten, vertrouwde gezichten. Ik wist het niet precies, maar op het moment dat ik van Down to Earth Women las voelde dat als het juiste om te doen, meedoen! Ik kende het concept Women’s Circles niet maar wat ik ervan las sprak mij aan en vond ik spannend tegelijkertijd. Ik was nooit zo specifiek bewust opzoek naar vrouwen dingen, ik kan mij ook vinden in de masculine wereld. Of misschien probeer ik dat vooral te doen, omdat het soms nodig is, dat denk ik nu. Dankzij Down to Earth ben ik mij meer bewust van mijn vrouw zijn en van datgene wat ons bindt, als vrouwen.

 

Eén van de waardevolle aspecten van deze circles is het leren kennen en het uitwisselen van gedachtes. Hoe bijzonder is het om digitaal zo’n veilige omgeving te creëren waarin je open en kwetsbaar durft te zijn en waardoor er een hele bijzondere energie ontstaat.

 

Na Down to Earth Women ben ik verder gegaan met de dingen die ik heb geleerd, zoals mediteren, ochtend rituelen en meer bewustzijn over bepaalde onderwerpen zoals de maan- en mijn eigen cyclus.

 

Ik kijk echt heel erg uit naar meer van dit, meer in contact komen met… en meer in mijzelf op zoek naar alles wat er al is, maar wat ik nog kan ontdekken. Down to Earth Women is een eerste stap geweest richting een meer spirituele weg die ik in wil slaan, wat zich nu uit in veel nieuwsgierigheid naar alles wat ik nog kan leren, kan lezen en mensen die ik nog kan ontmoeten.”

 

Athalia Fereirra Ferro (34)

“Voor mij waren het online programma en de vrouwencirkels van Down to Earth Women een welkome aanvulling van nieuwe kennis en practice en een stukje herhaling van waar ik kort ervoor in een andere bijeenkomst aan had mogen snuffelen. Het heeft me mijn verwondering en waardering voor (mijn eigen en ieder ander haar) vrouw zijn verder doen groeien en voel me steeds beter en blijer om er eentje te zijn. Nada brengt dit zo blij, liefdevol en relaxed dat het onmogelijk is om je nog langer ongemakkelijk te voelen, zelfs al zijn sommige dingen mogelijk totaal nieuw en daarom een beetje spannend. De sfeer onderling was supergoed en ik had het idee dat iedereen zich steeds meer durfde te laten zien. Het is hoog tijd voor dit alles! Voor iedere vrouw die in haar schulpje zit (net als ik): doe mee en je zult sowieso beloond worden.”

Soraya Jahan (36)

“Door de online vrouwencirkels en het online programma doe ik nu een ochtendritueel, dankbaarheids,- borst,- & Yoni meditaties en dit is echt Life Changing voor mij geweest. Dit allemaal door Nada’s programma. Mijn bewustzijn is enorm gegroeid en ik voel me zoveel meer een completer mens inplaats van afgesneden (of raar) omdat ik me soms anders heb gevoeld dan anderen in mijn omgeving. Dit stukje was voor mij het laatste stukje wat ik nodig had in mijn heling. Echt inspirerend en duizendmaal dank!”

Roxane (34)

“Ik ben erg blij dat ik heb meegedaan met het online programma van Nada. Liefdevol ben ik door haar meegenomen op een reis door mijn vrouwelijkheid en alles wat daar bij komt kijken. Ik vond het heel fijn om weer thuis te komen bij de vrouw in mij. Die was ik namelijk behoorlijk kwijt! Wat ik heb geleerd is dat er veel pijnplekken in mijn vrouw zitten. Wat ik heb gekregen zijn tools en rituelen om die pijn te helen en wat ik eraan heb overgehouden is dat ik weer tijd maak voor mezelf. Gezond eten lukt nu ineens ook veel beter. Dus heb er nog dagelijks profijt van. Dank je lieve Nada.”

Johanna (61)