Plantmedicijn Ceremonies in Rotterdam

Cacao Ceremony


1 op 1 | Self Love ritual


We komen samen in ceremonie waar ruimte is voor jou en jouw proces. Je kunt bepaalde thema’s of intenties meenemen, iets waar je tegenaan loopt of een bepaald verlangen. De hoofd intentie van al mijn ceremonies is
zelfliefde. In drie uur tijd geven we aandacht aan jou, aan jouw mooie lijf en jouw vrouw-zijn, en geven we liefde aan de stukken in jou die dat nodig hebben. 


Cacao is een heilig medicijn (afkomstig van een boom) en wordt in Midden- en Zuid Amerika al eeuwenlang gebruikt voor heling en spirituele groei. Cacao zorgt dat ons bloed sneller gaat stromen en opent ons hart op verschillende lagen.  De werkende stoffen in cacao zijn fenylalanine en theobromine. 

Cacao x Mushroom Medicine


1 op 1 | Inner Deep Dive


We drinken cacao en combineren dit met een lage dosering paddenstoel. Het zijn magische, medicinale paddesntoelen die wederom al eeuwenlang worden gebruikt in ceremonie. Voor het helen van onze trauma’s en zelfontdekking. De werkende stof in de paddenstoel is psilocybine. 


Cacao heeft een licht MAO remmende werking op de paddenstoel, wat er voor zorgt dat het effect hiervan versterkt. Met de combinatie die ik aanbied gaan we licht-medium reizen. De werking is ongeveer 3 uur goed voelbaar en daarna nog ongeveer 2 uur licht voelbaar.


Invest in yourself


De 1:1 ceremonies vinden plaats in mijn ceremoniële ruimte in Rotterdam. Data en tijden zijn in overleg. 


Het is mogelijk om samen te werken met de spirit van de paddestoel. Omdat dit niet voor iedereen is en een bepaalde voorbereiding vergt is dit altijd in overleg. Neem contact met mij op voor de mogelijkheden.
Laat je gegevens achter voor een vrijblijvend kennismakings gesprek:

  Wat kun je verwachten?


  Ik bied mijn ceremonies volledig aan in mijn stijl. Je komt aan in een super veilige ruimte waar je even niets hoeft, waar je mag ontspannen en ontvangen. Je senses worden geprikkeld door de geuren, smaken en texturen die ik bied binnen mijn Sacred Space. Ritueel in sisterhood, muziek voor de ziel, begeleide Godinnen meditaties, een luisterend oor en waardevolle ondersteuning van mijn kant. 

  We maken gebruik van de heilige planten om het hart te openen, dieper in proces te zakken, waarna ik jou begeleid door een innerlijke reis. Door middel van verschillende tools, starten we een interne zoektocht voor dieper contact met wie jij bent. We go with the flow, er kan van alles voorbij komen. Denk aan: verdiepende vragen, meditatie, visualisatie, ademwerk, innerkindwerk, spiegelwerk, dans en zang. 


  Uiteraard is alles in overleg, jij doet alleen wat goed en veilig voelt voor jou. Jij leidt, ik ondersteun en reik tools en practices aan waar nodig. We creëren deze reis samen. Het allerbelangrijkste is dat jij je veilig en gedragen voelt. Dat gezegd hebbende kan het zijn dat we soms juist met moeilijke, pijnlijke stukken werken. Blokkades die loskomen, emoties die er uit willen. Alles mag er zijn. Juist door alles te omarmen, kunnen we helen en groeien in ons proces. 


  Waarom zou je dit willen?


  ☼ Het is een heerlijke vrouwelijke aangelegenheid in ceremonie. Je kunt het zien als een cadeautje aan jezelf;


  ☼ Je stopt deze tijd in jezelf, en brengt liefdevolle aandacht naar jouw proces. Dit verdien je en doe je uit zelfliefde. 


  ☼ Je kunt een diepe verbinding voelen met jezelf, jouw lijf, sensualiteit en jouw vrouw-zijn;


  ☼ Je kunt mooie inzichten vergaren;


  ☼ Je kunt (emotionele) blokkades los laten;


  ☼ Je kunt zelfliefde op een dieper niveau ervaren;


  ☼ Je kunt genieten van ritueel in sisterhood en gewoon zijn.