Wat is Heilige Seksualiteit?

Wat is Heilige Seksualiteit?

Welkom bij Down to Earth Women! In deze blog gaan we het hebben over heilige seksualiteit. Seksualiteit is een belangrijk onderdeel van ons leven, maar helaas hebben we nooit geleerd dat onze seksualiteit heilig is. In deze blog gaan we ontdekken wat heilige seksualiteit precies inhoudt en hoe we ons heilige lijf en seksualiteit kunnen omarmen en eren.

Heilige seksualiteit gaat over het eren van ons lichaam en onze seksualiteit als iets heiligs. Het gaat over het verbinden van ons fysieke lichaam met onze spirituele energie. Dit kan ons helpen om meer in contact te komen met ons innerlijke zelf en onze diepere verlangens.

Helaas is seksualiteit vaak omgeven met schaamte en taboe. We hebben geleerd dat seks iets is wat we in het geheim moeten doen, en dat we ons ervoor moeten schamen als we erover praten. Dit is een enorme belemmering voor ons vermogen om ons lichaam en seksualiteit te omarmen en eren.

Om heilige seksualiteit te kunnen ervaren, is het belangrijk om de tijd te nemen om te luisteren naar ons lichaam en onze verlangens. We moeten leren om ons lichaam te eren en te respecteren, en om ons bewust te zijn van onze eigen grenzen. Dit betekent dat we ons moeten concentreren op wat we echt willen, en niet wat we denken dat we zouden moeten willen.

Een belangrijk aspect van heilige seksualiteit is de verbinding tussen lichaam en geest. Dit kan ons helpen om ons bewuster te worden van onze eigen seksualiteit en om ons te concentreren op wat echt belangrijk voor ons is. Door ons lichaam en geest te verbinden, kunnen we ons openstellen voor meer genot en diepere verbinding.

Er zijn veel manieren om onze heilige seksualiteit te ontdekken. Tantra is een oude praktijk die ons kan helpen om onze seksualiteit te verbinden met onze spirituele energie. Het kan ons helpen om ons bewustzijn te vergroten en ons te openen voor nieuwe ervaringen. Ook een sekstherapeut of sekscoach kan ons helpen om ons bewust te worden van onze seksuele verlangens en ons te begeleiden bij het ontdekken van onze heilige seksualiteit.

Als we ons lichaam en seksualiteit kunnen omarmen als iets heiligs, dan kunnen we ons openstellen voor een nieuwe wereld van genot en verbinding. Het is een reis die de moeite waard is om te maken en we hopen dat je geïnspireerd bent om het zelf te ontdekken.

Bedankt voor het lezen van deze blog! Bij Down to Earth Women bieden we verschillende workshops en retreats aan om vrouwen te helpen bij het ontdekken van hun heilige seksualiteit en het omarmen van hun lichaam en seksualiteit als iets heiligs. Neem gerust een kijkje op onze website en voel je vrij om contact met ons op te nemen als je vragen hebt.

Wat als jij dagelijks geprikkeld en geïnspireerd zou worden om de relatie met jouw lijf te veranderen? ~ Mijn online programma’s bieden praktische tools en begeleide oefeningen om hiermee aan de slag te gaan. 
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.