Ons heilige lijf leren eren

Ons heilige lijf leren eren

Net als jij heb ik mijn hele leven gedacht en gevoeld dat mijn lichaam er niet zo uit zou moeten zien. Dat het er anders uit had moeten zien, net iets anders, net wat strakker of wat groter of wat kleiner, net wat beter, in ieder geval anders.

Net als jij heb ik nooit geleerd dat we ons lijf mogen aanraken, dat we het mogen liefhebben en eren. Ik heb nooit geleerd dat ons lijf energetisch is en dat het ons van alles kan vertellen. Dat we genot mogen ervaren, dat emoties door ons heen mogen stromen en dat niets daarvan goed of slecht is. Dat we het niet hoeven te verwaarlozen of te negeren, maar dat we er mee mogen spelen, het mogen onderzoeken en dat we er van mogen leren.

Net als jij heb ik mijn lijf afgekeurd, het verafschuwd en afgewezen. Ik heb het niet liefdevol aangeraakt of vastgehouden. Ik heb het niet geëerd en gerespecteerd. Ik heb het niet gevoeld, van binnen uit, wat het écht nodig had. Ik stopte er vooral van alles in met het idee dat het wel goed zou komen. En het KWAM ook goed, want mijn lijf is zo sterk, mijn lijf is een fucking power house.

Rechtstreeks from Mother Nature is ons lijf het ENIGE dat we écht hebben gekregen in dit allemachtig jezus bizarre bestaan op aarde.

Omarm je lijf. It’s pure nature & pure magic. Acknowledge and honor that. 🌞

MY BODY IS A FUCKING POWER HOUSE

I hope to see you soon, sister.

❤️

Geen reactie's

Geef een reactie